Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lassan 4 hónapja edzek, miért...

Lassan 4 hónapja edzek, miért nem bírok izmosodni? 19/F

Figyelt kérdés
Heti 3-szor járok kondi terembe. Hetfő: hát, láb, Szerda: mell, has Péntek: tricepsz bicepsz. 168 cm magas vagyok és 65 kgval kezdtem most 70 kg, de voltam 74 is. Első pár hétben nagyon szépen fejlődtem, mindenki csodálkozott, hogy ilyen hamar látszik. De aztán ez megállt és csak szálkásodtam, az izmaim nem akarnak nőni. Fogytam a felesleg ment le rólam szinte. Edzés eleje óta fehérjét szedek, és nem rég óta Creatint, tesztoszteront is szedtem, de abba hagytam lehet az volt a hibás. Gondolkozok hogy Jumbot kéne. Mi lehet a probléma? Vagy csak türelmetlen vagyok, nem olyan régóta edzek. Min kellene változtatnom?
2014. ápr. 23. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:
étrend kéne ide, kiszámolni miből mennyi, ugye a célnak megfelelően, pl tömegelés, vagy szálkásítás, és utána úgy kajálni mindig, majd jönnek az eredmények utána.
2014. ápr. 23. 22:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Több kaja kell ilyen egyszerű. De az edzesterved nem jó. A láb és hat együtt nem szerencsés. A két legynagyobb izomcsoport.
2014. ápr. 23. 22:16
 3/9 A kérdező kommentje:
rengeteget eszek ezzel nincs gond szerintem. Milyen tömegnövelőt kellene szednem esetleg?
2014. ápr. 23. 22:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Mégsem eleget ezek szerint. A tömegnövelő is csak kaja, nem csodaszer.

Vegyél proteint és ahhoz tegyél edzés után gyors ch-t.

A napi makrobevitelt (fehérje, ch, zsír) pedig számolni kell.

2014. ápr. 23. 22:24
 5/9 tkodit ***** válasza:
lábedzés nekem önmagában egy óra, bicepsz-tricepsz pedig kevesebb mint fél. Szóval ahogy már említették, a kaján kívül az edzést is gondold újra.
2014. ápr. 23. 23:50
 6/9 anonim ***** válasza:
"De aztán ez megállt és csak szálkásodtam, az izmaim nem akarnak nőni. Fogytam a felesleg ment le rólam szinte. " Hát ha fogytál, akkor nincs elég szénhidrát.
2014. ápr. 24. 07:44
 7/9 anonim ***** válasza:
nem szénhidrát nem elég, hanem az össz kalória menmyiség, én ketogén tömegelek nem feltétel a szénhidrát... amúgy minden másban megmondták a frankót.
2014. ápr. 24. 08:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez az edzésfelosztás borzasztó! Hol van benne a váll? És miért a két legnagyobb izomcsoport van egy napon, a mell meg a kar meg külön napon? Nem jó ez így!

Állj át egy normális felosztásra! Ezek valamelyikére;

H: Hát, váll, has

Sz: Láb

P: Mell, kar, has

vagy;

H: Hát, mell, has

P: Váll, kar, has

vagy;

H: Hát, kar, has

P: Mell, váll, has

vagy;

H: Hát, bicepsz, alkar, has

P: Mell, váll, tricepsz, has

Ha csak szálkásodtál az azt jelenti, hogy mindenképpen kalóriadeficitben voltál! Vagyis keveset ettél!

Legyen tömegnövelő étrended először és utána (majd jó soká) kezdj el kreatint szedni! Nem az volt a hiba, hogy abbahagytad, hanem hogy elkezdted, teljesen felesleges volt!

Egyelőre neked nem kell más kiegészítő mint multivitamin, esetleg pluszba c-vitamin, omega3, egy jó ízületvédő, egy tömegnövelő edzés utánra, és tejsavófehérje reggelire. Ennyi.

Ami a fontosabb az a kaja. Legyen meg a 140g fehérje, és a 350g szénhidrát. A kaját mérni kell, és számolni a makrotápanyagokat! Az sem mindegy, hogy miket eszel! Fehérjeforrás: Csirkemell, pulykamell, nyúl, sovány marha, tojás, sovány sajtok és túró.

Szénhidrátforrás: Rizs és zab. Menjen sok zöldség, kevés gyümölcs. Zsírnak halolaj, tökmagolaj, lenmagolaj, extra szűz olivaolaj.

Három óránként egyél.

Aludj naponta legalább nyolc órát, azonos időpontban.

Ha ezeket betartod, biztosan nőni fogsz!

2014. ápr. 24. 09:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek, oda figyelek ezekre! Ahol edzek ott ezeket nem tudták normálisan elmondani, ba*nak segíteni -.-
2014. ápr. 24. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!