Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az aminosav tablettáknak...

Az aminosav tablettáknak miért fontosak? Mire jó?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a szervezetünkben a fehérje aminosavakra bomlik le.
2014. ápr. 22. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha gonosz vagyok, azt mondom semmire, de ez nyilván túlzás. A teljes spektrumú aminosavakról ez majdnem elmondható, kb olyan, mintha letablázott proteint nyelnél le. A speciálisaknak van értelme, elsősorban szálkásításkor, antikatabolikus hatásuk miatt(magyarul mérsékli az izomvesztést). Utóbbihoz tartozik a glutamin és a BCAA.
2014. ápr. 22. 19:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem fontosak, mert kidobott lóvé. Ugyanis drágán letablettázott protein porok ezek, amit megvehetsz sima porként is sokkal olcsóbban. Aminosavak az izmok építőkövei, de tablettákból fehérjét bejuttatni nem kifizetődő. És legyen étrended is, mert nem egy tápkiegtől leszel izmos, hanem az egész napi makro tápanyagbevitel számít!
2014. ápr. 22. 19:37
 3/3 anonim ***** válasza:
A cégeknek, akik gyártják, nagyon jó, hogy te megveszed! Amúgy meg elárulhatom, hogy semmi eltérés kinézetben attól, hogy szedem vagy nem szedem. Proteint se veszek már, csak vitamint, és semmivel nem lett rosszabb. Szóval szerintem a legtöbb esetben kidobott pénz. Csirke, hal simán olyan jó, vagy jobb is, mint a Scitök- meg a Bigyótök-por.
2014. ápr. 22. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!