Itthon milyen modszerekkel tudnek edzeni?
Ha nincs súlyzód, akkor fegyencedzés, keress rá. Ha pedig van eszközöd, akkor kemény súlyzós edzés- a bodybuilderen találsz jó terveket vagy elolvasod a sárga kapszula könyvet.
Legyen étrended is.
úgyúgy.. Étrend étrend étrend.. Nem lehet eléggé hangsúlyozni.
180cm 58kg voltam én is aztán elkezdtem enni + Zöld Jumbo és vitamonok. mellé otthon edzés + súlyzózás, Na meg Street workout haverokkal ha úgy adódott 2 hetente.
Feljöttem 74kg-ra 1,5 év alatt aminek elég kevés %-a zsír. Nyilván nem egy hatalmas, és tökéletes eredmény, de nekem, úgy hogy éveken keresztül nem fejlődtem elég jó.
Az étrend nagyon fontos! Edzhetsz évekig, szedhetsz tömegnövelőt ha egyszerüen nincs meg a napi szükséges kalóriabeviteled a fejlődéshez!
Nekem 3800!!!kalóriát kellett bevinnem az elején hogy fejlődjek 57kg-osan.
Szóval ha elég eltökélt vagy és elég sokat eszel (Napi 6-7 étkezés) akkor simán feltudsz jönni 1 éven belül hogy szépen nézz ki.
Miért emelted ki a kérdést? Megkaptad a választ rá akkor meg miért?
Én is csak azt tudom mondani hogyha nincs súlyzó akkor fegyencedzés+tömegnövelő étrend ha meg van akkor body builderröl edzésterv+tömegnövelő étrend
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!