Ilyen testet mennyi idő alatt lehet kidolgozni kb?
2014. ápr. 21. 13:47
1/10 A kérdező kommentje:
Ha azt vesszük hogy sose edzettem eddig semmit és 178cm 70kg vagyok?
2014. ápr. 21. 13:52
3/10 anonim válasza:
Inkább Statham-re akarj hasonlítani
4/10 Osynho válasza:
Ha elütne egy kamion, majd fél év lábadozás után kiengednek a kórházból, pont így néznék ki.
5/10 anonim válasza:
Még a válaszok elolvasása előtt megfogalmazódott bennem is az, hogy 10 perc, aztán láttam hogy már írták...
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor átfogalmazom.
Ha még sose gyúrtam és ilyen testet szeretnék felépíteni ez hány hónapba vagy évbe telne? Ha nem tetszik a képen szereplő illető feje, képzeljetek oda más fejet. De összességében az érdekelne, hogy ilyen testet hány hónapba vagy évbe kerülne kidolgozni?
2014. ápr. 21. 14:27
7/10 Osynho válasza:
Totál genetika függő. Ő ektomorf testalkatú, így nem hajlamos elhízni, valamit edzegethetett, bár ez az izomtömeg minimális, az alacsony testzsír miatt látszik bármi is. Ha te is hasonló adottságokkal rendelkezel, akkor nem nagy ügy, ha nem, akkor a szálkásítással több dolgod lesz.
8/10 *Glissade* válasza:
Én is ilyen testet akarok!;)
9/10 A kérdező kommentje:
Osynho!
Én is ilyen testtel rendelkezem.
Ennél nem is kellene több izom. :)
2014. ápr. 21. 16:44
10/10 anonim válasza:
Igen ennél kevesebb nem is lehetne, kissé viccesen. Azért látszik izmosnak mert nulla zsir van rajta, száraz alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!