Miért mondják, hogy a növényi fehérje nem számít, akkor sok vegetáriánus testépítő, hogy néz ki olyan jól?
Itt van két példa:
Ők is vegetáriánusok, akkor ha nem számít a növényi fehérje, akkor ők nem is esznek?
"..Attól hogy azt írjuk, hogy valaki kokszol aki versenyző, az nem rosszindulatúság, hanem csak realitás. Anélkül nem lehet brutál izmos valaki..."
Realitás? És nem vagy rosszindulatú, holott általánosítasz, ráadásul nyilvánvalóan olyan témában, amiről halvány gőzöd sincs?
Koksz nélkül is elérhető egy masszív, erős, kidolgozott izomzat, vegánkét és vegetáriánusként is. A natural testépítő versenyeken ráadásul doppingteszt is van.
A természetellenesen nagy izomzat eléréséhez használnak szteroidokat, pl. az IFBB versenyzők. De neves vegán, vegetáriánus testépítők nem kockáztatják a hírnevüket doppinggal, egyrészt egészségügyi indokok miatt, másrészt pont az olyan vádaskodók miatt, mint ti is vagytok.
biztos nincs fogalmam róla kiskocsog, csak 29 éve edzem kihagyás nélkül. Sehol nem vagy hozzáértésben hozzám
A naturálok izomméretét ne vedd már egy kalap alá a kokszos testépítő formával. Én azokról beszélek, nem a fele akkora naturálokról. Ez nem rosszindulatúság. Ja és a naturál versenyzőknél is megy pl növi, inzulin, T3, T4, stb amit nem fognak kimutatni. És nem vizsgálnak meg mindenkit. tudod miért okoska? Azért mert kb 100 ezer Ft egy fullos vizsgálat, ami már ér is valamit. Szóval lehet elhúzni másik kategóriába ha nem értesz hozzá és csak kötözködni jöttél ide! Mindig jön egy debil sajnos.
"Miért gondolja mindenki, hogy a vegetáriánusok és vegánok csak salátán élnek?"
Nem tudom,ezt nekem címezted-e.Ha igen,akkor félreértettél,én tudom,hogy a normális vegák nem csak salátán élnek.A szemléltetés végett írtam le,hogy izomépítéshez kellenek a magasabb kalória-és fehérje tartalmú növényi ételek.
11:43
Uristen aki ezt irta hogy vegan testepito nem kokszol...
Vagod neki ez az èlete. Ebböl keresi a pénzt. A versenyek döntik el hogy ki kapja a több millios szponzorajanlatokat. Ez donti el hogy kerul e kenyèr az asztalra. Szerinted vegansaga miatt inkabb nem fog kokszolni, mig mindenki mas kemenyen szurja magat mert a johiszemusege a tèt?
Én is vegán vagyok, ennek ellenére évek óta nem voltak ilyen jó sporteredményeim. az sem igaz, hogy egy vegán vagy vegetáriánus nem lehet izmos. Több barátom is van, akik gyúrnak, és nincs szükségük "kokszra" a tömegnöveléshez. Lehet, hogy évek óta edzetek, de hogy a vegán/vegetáriánus táplálkozásról nem sokat tudtok, az biztos.
Mellesleg eltértetek a kérdéstől is. Vegán és vegetáriánus táplálkozás mellett is lehet rendszeresen sportolni, gyúrni, és emellett egészségesen élni. Aki nem hiszi, az merüljön el a témában, és próbálja ki. De addig jó lenne, ha nem próbálná hazugságokkal tömni az emberek fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!