Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 14 évesen szedhetek fehérjét?

14 évesen szedhetek fehérjét?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 18. 19:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Mert tele van génmódosított szójával amitől a fejlődő szervezet hormonjai megzavarodik és hajlamos lehet a homoszexualitásra.
2014. ápr. 18. 20:56
 12/23 anonim ***** válasza:
A tejsavoproteinben nincs szója.
2014. ápr. 18. 21:01
 13/23 anonim ***** válasza:
Az lehet én akkor is a húsban bízok
2014. ápr. 18. 21:04
 14/23 anonim ***** válasza:
Mi is a húsban bízunk, az az alap. De a proteintapkieget beállítani kerülendő rossznak az baromság.
2014. ápr. 18. 21:08
 15/23 Osynho ***** válasza:
Tejsavóban nincs szója. Szerinted a tej milyen állatokból jön? És mennyire ugyanaz a tej van a dobozban? A húst adó állatok szerinted milyen tartásban nőttek fel? Szerinted minden élelmiszerünk csúcs egészséges? :)
2014. ápr. 18. 21:10
 16/23 anonim ***** válasza:
Tényleg nem minden élelmiszer egészséges ezért kell megnézni h mit veszel.
2014. ápr. 18. 21:15
 17/23 Osynho ***** válasza:
És mit nézel egy darab húson pl? Nyilván lehet keresni a bio termékeket, csak ezek itthon sokszorosába kerülnek a "sima" termékeknek. Vagy lehet otthon nevelni az állatokat. A növények is zölden jönnek jó messziről, semmi vitamint nem tartalmaznak. Csak arra akartam kilyukadni, hogy sajnos a mai táplálkozásunk már nem olyan, mint pl 100 éve, nem kapirgáló csirkét kapsz a boltban és nem réten legelő szarvasmarhából származik a hús. Viszont amennyi teljesen értelmetlen és bizonyítottan káros hulladékkaját fogyasztunk nap-mint nap, a tejsavófehérjén fennakadni szerintem álszentség. :)Legalább is nekem ez a véleményem.
2014. ápr. 18. 21:18
 18/23 anonim ***** válasza:
Amit írtál azzal teljesen egyetértek. De azért ha körülnéz az ember még tud venni legelő marhahúst stb...
2014. ápr. 18. 21:29
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
ha az izmosodásról beszélünk akkor nézzül pl Fekete Lászlót magyar súlyemelő bajnok vagyis volt már nem versenyzik na az ő étrendje meg edzés az már izom igaz ő már szószerint nagy ember nem csak ilyen fehérjés sz@rságokat evett meg ilyen rendesen EVETT ez a por csak arra jó hogy kb izmosnak látszol és még egy legyet se tudsz felemelni.
2014. ápr. 18. 23:07
 20/23 Osynho ***** válasza:

Utolsó:

[link]

2014. ápr. 18. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!