Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi számít annak, és mi nem ....

Mi számít annak, és mi nem . Mik a szteroidok?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 15 éves vagyok, nemrég kezdtem el kondizni kicsit rendszeresebben. A kérdést azért tettem fel, mert nem találtam a kérdésemre konkrét választ a neten, se itt.

A kérdés az hogy mi számít szteroidnak ? Szóval ezek az "étrend kiegészítő" porok, meg minden amit lehet ilyen Body Shopokban kapni azon belül hogy étrend kiegészítők, mik azok ? Miben segítenek ? Miért jók vagy miért nem jók ? Mert én megmondom őszintén most az oké hogy por meg összekeverem vízzel/tejjel, de ettől nem értem miért leszek izmosabb...valaki a kajára esküszik hogy az jobb, de van aki a porra. Ezért kérem a segítségeteket, hogy végre megtudjam hogy most ez mi ez ?

Én halat, csirkemellet és rizst eszek felváltva (persze minden mást is) sok zöldséget és gyümölcsöt. Én ezt olvastam. Elég jól haladok szerintem, de gondolom lehetne ennél sokkal gyorsabban is (nem célom a gyorsaság, én nem sietek sehova).

Szóval kérlek segítsetek egy kicsit ebben az ügyben.

És ha nagy hülyeséget kérdeztem, amit természetes lenne hogy tudjak, kérlek le b_sszatok le, mert kezdő vagyok.

A válaszokat előre is köszönöm !

2014. ápr. 16. 17:23
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Használnék én ilyen port is, ha nem lenne ennyire drága, és nem lennék hízékony (Azt olvastam hogy van olyan ami hízlal kicsit szóval inkább nem próbálkozok)

Ezért én maradnék a sima kajánál ezért kérdezem

2014. ápr. 16. 17:57
 12/29 anonim ***** válasza:
A tömegnövelőkben sok a szénhidrát (főleg cukor) a fehérje mellett, ezért előfordulhat, hogy ezek zsirosítanak. De a sima koncentrált fehérjétől nem valószínű, hogy híznál, azzal csak a fehérjebeviteled növeled.
2014. ápr. 16. 18:00
 13/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

Heti 3 kondi elég szerintetek ?

És ha mellre (nem nevetni ott a monitor mögött :'D) 30 kiló még nehézkesen megy (max 12x) akkor mit kéne tennem ? Visszalépni egyel mondjuk 25 re és még 1 hétig azzal tolni ?

14/29 anonim ***** válasza:

egy olcsóbb tejsavóval anyagilag jobban jössz ki, mint csak csirkével, de persze nem muszáj, nem ezért írom, csak ne hidd, hogy drágák. Fehérjegrammra kell megnézni, hogy mennyibe kerülnek és rájössz, hogy nem is olyan drágák.

Mérés nélkül is fejlődsz egy ideig, de ezzel az a gond, hogy sokszor lesz olyan, hogy nem lesz meg a mennyiség és elmarad a fejlődés.

15/29 anonim ***** válasza:

AHhoz hogy a tömeged nöjön kaloriapluszban kell lenned. Eheted a vilag legjobbminosegu kajait, ha nem eszel beloluk eleget akkor nem fogsz fejlodni.

És itt érkeztunk el oda hogy akkor miert kell méregetni. Azért mert ez igy ad egy támpontot. Tudod hogy x g csirke y g rizs+zabpehely+barmi mas

Amit most beviszel. És egyszercsak megállsz a fejlődésben. Ha nem mered a kajat hanem mindig eszel amennyit jonak latsz akkor megprobalsz tobbet enni de ha nincs egy tampontod akkor abba ahibaba esel mint sok vekony kezdo aki a genetikajara fogja a dolgot es hajtogatja hogy sokat eszek mégsem hizok.

Ha van egy támpontod akkor tudsz rajta emelni tudod valtoztatni.

Amugy nem kotelezo lemerni vannak mas modszerek is a kiszamolasara.

2014. ápr. 16. 18:01
 16/29 A kérdező kommentje:
Szóval kezdetben ez még oké h csak kaja, és ha megállok akkor kéne behozni a porokat igaz ?
2014. ápr. 16. 18:03
 17/29 anonim ***** válasza:
Ha ilyen kevéssel nyomsz akkor csak kezdj el javitani a forman. Nyugi mert ekkora sulynal rengeteget tudsz ugyis felpakolni még
2014. ápr. 16. 18:03
 18/29 A kérdező kommentje:

Na most az van hogy eleve 20 kilóval kezdtem olyan 3-4 hete azzal csináltam hogy megszokjam olyan 1-2 hétig talán.

25-tel ment, de többet akartam, felraktam 30ra, de ott már remeg a karom szóval nem a legjobban bírom el a 30-at, de ennek ellenére fejlődök. Szóval akkor most maradjak a 30-nál addig amíg a 15-20 megy, vagy rakjam le 25 re és még azzal csináljam egy darabig ?

Így a fejlődéssel nincs sok bajom :) mert rendesen megy még terv szerint, csak most ebben megakadtam :D

2014. ápr. 16. 18:07
 19/29 anonim ***** válasza:
A poroknak nincs jelentősége. Kiegészítést szolgálnak. Ha eleget eszel nem kellenek porok. Ha számodra könnyebb táplálékkiegészíkkel együtt bevinni a szükséges tápanyagot, akkor kellenek, ennyi.
 20/29 anonim ***** válasza:

Nem akkor kell képbe hozni a porokat, az mehet most is. Akkor kellene számolni a kaját, ha már megtorpansz, bár jobb lenne most is tisztában lenni azzal, hogy mennyi fehérjét, ch-t és zsírt eszel.

Elég 3 napos edzés egy héten, teljes testessel kezd, alapgyakorlatokkal, akkora súly kell, amivel éppen megy a 10-12 ismétlés. Ne bohóckodj 20 feletti ismétlésekkel kisbaba súllyal.

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!