Ez már izmos női testnek számít (és hány kg-nak tippelitek)?
Nyilván nem azokhoz képest akik versenyeznek,hanem az átlag,hobbisportolóhoz képest :D
Júliustől őszig saját testsúllyal edzettem intenzíven,utána konditeremre váltottam. Most akarok elkezdeni diétázni (ch/zsír csökkentés + heti 3 kardió) mert úgy érzem hogy végre sikerült felpakolnom magamra annyi izmot hogy ha leszálkásodnék,nem lennék többé gebe mint korábban hanem jó formám lenne.
Mit gondoltok?
19/L
Hű, jó lesz ez, grat :P A hasad nagyon jó, a combod meg a vállad se kutya, de a bicepsz annyira nem látszik. Na nem mintha baj lenne, ez csak afféle egyéni preferencia, ami meg nem mintha bárkit is érdekelne :D
A diétakérdésben tanácstalan vagyok, eleve az ilyen hashoz is alacsony testzsír kell, de a többi testrészed meg nem olyan szálkás. S eléggé össze tud menni a forma, ha lediétázol, bár kitudja.
Köszönöm! :) A bicepszem tényleg gyengébb egy kicsit,de szerintem ez genetika mert ugyanúgy megedzettem mint minden mást (talán csak az örömöm kisebb benne mert szörnyen unalmasnak találom :P)
Bocsánat,a magasság lemaradt,172 cm
Átlagosnál jobb izomzat.
(de ezt ne úgy vedd hogy ne kell tovább)
9-es csak a MAGAD nevében beszélj..szerintem bőven edzhet és leadhat pár kiló zsírt
Kérdező ezt ne vedd magadra.Így is példás a kitartásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!