Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Olcsó és finom fehérje por?...

Ökölvívó kérdése:

Olcsó és finom fehérje por? Az anyagi keretem nagyon szükös.

Figyelt kérdés

2014. ápr. 16. 08:35
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Csak az ízesítéshez egy kis böffenet: én még a vaníliásakat is beízesítem egy kis fahéjjal, jót tesz diétához is, ráadásul sokkal finomabb lesz tőle a turmix. (Ízesítetlen porhoz pl fahéj + egy kevés stevia, pár nap alatt meg lehet szokni, és akkor már érzed az ízét)
2014. ápr. 16. 16:01
 12/22 tap bela ***** válasza:

Hogy mi a kegyetlen rossz, mondjuk egy vegyes felvágott fehérje ami nem tudni 80%-90% szóját tartalmaz. Puffaszt, fing--at, marhasetréslsiztes undorító íze van?!?!

Aztán finom émelygős mondjuk nekem egy stitec. A hozzáadott szénhidrátjával.

Finom?!! ez annyira egyénfüggő! Ami neked finom én lehet hogy pont attól behányo-k. Mert annyira gél...

Olcsó?!?! Valami akkor olcsó, ha az alapanyagválasztás olcsó!!! Meg hát mi az olcsó fehérje?!?!

Ez is egyénfüggő.

2014. ápr. 16. 16:17
 13/22 anonim válasza:
Power Track Power Whey nekem bejött, az óriáskiszerelés meg kifejezetten megéri, főleg, ha a forgalmazótól rendeled.
2014. ápr. 16. 17:18
 14/22 anonim válasza:

Előző vagyok

Elfelejtettem hozzáírni, hogy nem émelygős, nem túl édes, a biotech nekem is kicsit édes, ez viszont pont jó.

2014. ápr. 16. 17:19
 15/22 anonim ***** válasza:

Az új Sciteces marha protein, kb. ihatatlanul édes. Kb az összes Sciteces fehérjét próbáltam már, 100%wp, wpp, Warrior, Promix, Anabolic Whey, Fourstar, Milk Complex, Full Force fehérjék, mind teljesen iható volt, de az új Beef valami förtelem vacak szar, nem oldódik, ragad, még 4 deci vízzel is ihatatlan. 5-6 decivel meg már annyira híg, hogy azért ihatatlan. Undorító...

Biotechtől a Power Track tényleg egész jó, én is azt ajánlom az olcsóbbakból.

2014. ápr. 16. 18:41
 16/22 anonim ***** válasza:
Én pedig az mhn whey-t ajánlom, ízesített, nincs tele adalékanyagokkal és még olcsó is.
2014. ápr. 16. 18:48
 17/22 anonim válasza:
Bocs, de nem Biotechtől Porwer Track, hanem Power Tracktőé Power Whey :)
2014. ápr. 16. 19:25
 18/22 anonim ***** válasza:
Pláne hogy a Biotech-nek protein power néven van a szójás fehérjéje, szóval nagy itt a kavar. A Power track-nak pedig power protein néven van a szója-tejsavó cucca. De van tényleg tejsavója is a track-nak power whey néven.
2014. ápr. 16. 19:32
 19/22 tap bela ***** válasza:
És az átlag fogyasztó nincs tisztában egyrész pl. a szójával. Azzal meg főleg, hogy egy kevert fehérjében mennyi lehet a szója. Mert akár 90%-os lehet.....
2014. ápr. 17. 15:58
 20/22 A kérdező kommentje:
ezek közűl melyik olyan finom mint a vaninliás tej? napi 40-45g fehérjét szeretnék porral bevinni. És havi szinten 3000-3500ft
2014. ápr. 17. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!