Üdv, mennyire finom, a 100% Whey Protein Professional alábbi ízekben?
nem lehet másnak megmondani hogy menyire fog neki ízleni,gondolom ez lenne a cél ezzel a pontozással.
én csak vaniliásat ittam de az baromi jó.
mivel a scitec hatalmas figyelmet fordít az ízvilágra így szerintem mindegyiket gond nélkül eltudod fogyasztani.
100% Whey Protein Professional a fehérje táplálékkiegészítő csúcsát képzik, ha kifejezhetem így magam. A Scitec valóban odafigyel a finom ízvilágra.
Életem során sok gyártótól próbáltam fehérje kieget pl :
Scitec,MyProtein,BiotechUSA,MHN Sport,MusclePharm
Bátran kimerem jelenteni, hogy a Sciteces 100% Whey Protein Prof. 100%-ban hozza, amit elvárunk tőle :
Íz : 10/10
Oldódás : 10/10
Hatás : 10/10
Természetesen jó étrend kiegészítése céljából. Az alap ne ez legyen, hanem a megfogható táplálék.
Banánosat vásároltam, következő valami más lesz.
Nem azért mert rossz, hanem, mert annyira csodálatos az ízvilága, hogy bűn kihagyni a többi ízt is.
Remélem kifejtettem róla, amit szerettél volna.
Erdei gyümölcsös vaníliát ne vegyél, nagyon pocsék íze van.
A felsoroltak közül egyedül csak málna-csokit nem ittam. A másik három ízlett.
Valóban mindenkinek más az ízlésvilága, így lehet ami nekem bejön, az neked nem, ami neked igen, az pedig nekem nem.
A véleményem szerint:
banán 7, málna-csoki 8, mogyorós-csoki 8, kókusz-csoki 8
ezeket nem kérdezted de: csoki földimogyoróvaj 9, csoki rocky road 9
Nekem vanillia, és banán nagyon bejön :D
De egyébként volt már olyan hogy valami bejött, de amikor már ötödik nap ittam akkor olyan rossznak tűnt. Szóval tényleg nagyon egyéni hogy kinek mi jön be. Nekem elég az ha nincs rossz íze, és könnyen meg tudom inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!