Valaki szed közületek valamilyen izomnövelő szert?
Azt szeretném megtudni,hogy melyik a legjobb fajta izomnövelé és hogy károsak e,kell e rá edzeni sokat?
Nő vagyok és én is szedhetem e?
Én húst és rizst szedek elő naponta 3x a hűtőből.
Elég brutál.
Neked fogyatékvitamin kéne .
Izomnövelő szer nem létezik, ha lenne akkor mindenki izmos lenne és zsírmentes;)
Akkor különleges szépségnek számítana kövérnek és "izom nélkülinek" lenni.
Létezik izomnövelő szer? o.OO KETTŐT KÉREK!
Komolyra fordítva a szót:
Nem létezik izomnövelő szer, ha létezne akkor szinte minden pasi izmos lenne. Még a legkeményebb sztereoidokkal is rendesen kell edzeni, hogy eredményt érhessen el valaki vele.
DE gondolom te az étrendkiegészítőkre gondoltál mint amilyen a fehérjepor, tömegnövelő stb.
Szedni gyógyszert szokás, ezek viszont nem gyógyszerek hanem koncentrált minőségi tápanyagok, szóval ezeket nyugodtan fogyaszthatod, nem lesz semmilyen mellékhatása (kivéve ha allergiás vagy valamelyik összetevőjére pl tejcukorra de ez ritka)
És ha valaki leszól egy étrendkiegészítő miatt, akkor ne foglalkozz vele, sajnos általános tévhit az hogy "az étrendkiegészítők sztereoidok, gyúrósporok amik teljesen tönkrevágják a vesédet,gyomrodat, szervezetedet és halálos is lehet " blablabla...Szerintem mindenki aki kicsit is foglalkozik a sporttal és az étrendkiegekkel az már átesett többször is a sok "nagyokos magát hozzáértőnek nevező emberke" agymenéseinek.:) És a legdurvább az egészben, hogy még az orvosok nagy része is úgy tekint ezekre, mintha halálos dolgok lennének, és persze az emberek el is hiszik nekik. Ezen a tévhiten próbálunk mi is változtatni például itt GYIK-en.
Viszont tudnod kell, hogy ezek sem csodaszerek, szóval ha eredményt akarsz elérni akkor mindenképp szükséges hozzájuk:
* egyéni kiszámolt étrend céltól függően (bővebben az Aranykapszula nevű könyvben olvashatsz erről)
*Rendes edzésterv
* megfelelő életmód ( elegendő alvás, minnél kevesebb stressz, lehetőleg az alkohol, cigi stb. elkerülése, persze ez nem azt jelenti hogy nem ihatsz meg egy évben 1 doboz sört se:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!