Hogyan készítsem el a csirkét?
Figyelt kérdés
Szálkásítani szeretnék.
Eddig arra gondoltam, hogy kókuszzsíron egy vöröshagymát lepirítok, majd arra teszem a felkockázott csirkemellet, és sütni kezdem. Közben egy kevés vízzel felöntöm, és pirospaprikával fűszerezem. Ez így nagyon finomra szokott, sikerülni. :) Szerintetek a hagyma, és a pirospaprika ott léte nem gond? Vagy ti, hogyan készítitek el?
2014. ápr. 13. 10:07
1/1 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!