Holnap bbq-s csirkét szeretnék csinálni. Hogy készítsem el?
Van 1kg csirkemellem és 1 250g-os bbq szószom
Arra gondoltam, hogy felkockázom a mellet, aztán vagy tepsiben vagy sütőzsákban vagy serpenyőben csinálom meg. Melyiket javasolnátok? Recept is érdekelne!
Ne vedd rossz néven ,de combol a legjobb .
A csirkemellett ne kockázd fel hagyd egyben : A csirkemellbe szurj kis zsebeket késsel és igy pácold be . jól dörzsöld a kész szószt bele . majd rakd pár órára vagy akár 1-2 napra pácoldni : sütőben süsd meg .
Nekem van házi BBQ mártásom sokkal finomabb mint a bolti és nem bonyolult .
Sült vagy grill húshoz mártogatosnak is nagyon finom..
BBQ Mártás
Hozzávalók
2 kanál olaj
1 nagy fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 evő kanál mustár
4 evő kanál barna cukor
1dl sör
2 evő kanál worcesterchire szósz
5dl kechap
A hagymát és a fokhagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a cukrot, ha elolvadt a cukor hozzáadunk mindent. Nagyon lassú tűzőn KB 45perc ig. főzzük.
Sült húsokhoz és pácolásra alkalmas:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!