Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » üdv az lenne a kerdesem hogy...

üdv az lenne a kerdesem hogy ha napi 3 szor iszok maltot keverve dextrozzal akkor kb hany kg ot dob ram 1 honap alatt?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 00:53
 1/7 A kérdező kommentje:
2 kg malto es 1 kg dextrozrol lenne szo. Napi 5 eves mellet ugy kb 1 honap alatt hany kg szerintetek? Heti 5 sulyzos edzes mellett? Feherjere jobb tomegnövelöre nem tellik 192cm magas 70 kg vagyok 18/f
2014. ápr. 13. 00:59
 2/7 anonim ***** válasza:
2,264 kg-t dob rád.
2014. ápr. 13. 06:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez naponta 100g ch-ra jön ki. Ha nem tudjuk mi mást és mennyit eszel, akkor honnan tudjuk? Akár fogyhatsz is vele, ha mást nem eszel
2014. ápr. 13. 08:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Cukorevéstől tényleg hízhatsz.

De hogy mennyit, azt nem tudjuk. Nem tudjuk mekkora vagy, mennyi cukrot eszel egy nap, mennyi mást eszel egy nap. Olyan a kérdésed mint a tinilányoké akik 1184 kcal ismeretlen összetételű étrenddel, ismeretlen testtel, ismeretlen fizikai aktivitással kíváncsiak rá mennyit fognak fogyni.

Legyetek kíváncsiatk, csak bele ne öregedjetek..

2014. ápr. 13. 10:31
 5/7 Tyler913 ***** válasza:

Ne haragudj,de a kérdésed azt mutatja,hogy lusta vagy. Fejlődni a szilárd kajától fogsz,és nem attól,hogy szőlőcukrot meg keményítőt iszol feloldva. A szervezet a szilárd étel feldolgozására van tervezve,folyékony tápanyagból egyszerűen nem tud annyit beépíteni,hogy eredményt érj el.

Tessék szépen szilárdat enni,ezeket a porokat meg felejtsd el.

2014. ápr. 13. 12:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat , tisztában vagyok hogy a szilárd étel a legfontosabb fehérjedus , szénhidrát dus ételeket kell enni fehér husokat . tudom aszt is hogy az edzés csak 30 százalékát teszi ki a tömegnövelődésnek . én nagyon magas vagyok mint irtam és nagyon szálkás sokat sportoltam már van egy fizikai alapom , napi 5 ször edzek terembe egy 7 en , és pobálok nagyon odafigyelni hogy minimum 5 ször egyek jó kaloriadus ételeket és sokat pihenni ez mind meg van ! a kérdés hogy ezek mellet ha a maltot és a dextrozt egy olyanfajta + ként vinném csak be havi 3 kg ot napi háromszor rendes étkezés mellet. Szóval ugy ahogy mostmár részletesebben leirtam a dolgot ugy ahogy értek a témához , csak kiváncsi lettem hogy körübelül mire számitsak . köszi a válaszokat :) !
2014. ápr. 14. 03:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez butaság.

Nem kell szénhidrátdúsan táplálkozni és nem kell fehér húsokat enni.

Lehet szénhidrátszegényen is tömegelni (nyilván nehezebb így elhízni, izmosodni stb.) az ún. fehér húsoknak pedig még előnyük sincs, nem fejlődsz jobban ezekkel.

És maga a kérdés még mindig nem megválaszolható, nem ismerjük az össz kalória és tápanyag beviteledet, ha ismernénk még akkor sem tudnánk hogy a te anyagcseréddel, pillanatnyi emésztéseddel mennyit hájasodnál ennyi cukortól, mennyire fejlődne az izomzatod.

Én annyit tudok, hogy a legtöbb nő zsírbálnaoroszlánfókatehén lenne ennyi szénhidráttól. De te nem vagy nő, te ismered hogyan reagál a tested, milyen a testalkatod. :D

2014. ápr. 14. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!