Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akik sosem hagynak ki egy...

Akik sosem hagynak ki egy edzést sem, mindig betartják az étrendet évek óta, lenne egy-két kérdésem?

Figyelt kérdés

Már 3 éve becsületesen tartok mindent, egy évben max 3-4 hét kihagyás, kaja akkor is nagyjából rendben.

De ti mit csináltatok akkor amikor egy közeli rokon (nagyszülő, nagynéni, nagybácsi, akárki aki fontos a családnak) rosszul lesz, megbetegszik, esetleg meghal?

Mert én pl. ha meghalna az egyik nagyszülőm én akármennyire is szeretem meg minden, azzal nem támasztom fel, nem gyógyítom meg, ha én most abbahagyom az edzést. Most bunkó f--sznak hisztek, de MI VAN AKKOR, HA ÉN ÍGY NYUGSZOK MEG? Erre senki sem gondol, hogy én így fojtanám el esetleg a bánatom? Hogy kiadom magamból úgy, hogy saját magamnak okozok fizikai fájdalmat?

Szóval akik azt mondják hogy 10-20 éve edzenek kihagyás nélkül (a tervezett kihagyást nem számolva), azok most komolyan a fenti példa alatt is simán lementek és tartották az étrendet?!

2014. márc. 30. 10:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, bárki elveszítí a hozzátartozóját az nagyon fáj. Leírhatatlan érzés. De az élet megy tovább, enned csak kell, suliba / melóba menni csak kell. Terembe is kell.
2014. márc. 30. 12:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha aznap felhúznak a melóba vagy hasonló, durvábban edzek olyankor.
2014. márc. 30. 12:11
 3/3 A kérdező kommentje:
No igen, de ilyenkor csak hozzávágják az emberhez, hogy "nem igaz hogy ilyenkor is csak a diétádra tudsz gondolni meg a számolgatásra, meg mész haverkodni ahelyett hogy itthon sírnál!"
2014. márc. 30. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!