Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik az a táplálékkiegészítő...

Melyik az a táplálékkiegészítő mely így hat?

Figyelt kérdés

Üdv.

Olvastam, nemtudom biztosra, de mondták, hogy úgy érezték magukat, mintha erősebbek lennének, sokkal nagyobb súly alá beálltak, közben nem volt akkora erejük.

Válaszotokat előre is köszönöm.

2014. ápr. 12. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy nagyobb súly alá beállj, mint amihez erőd van, minek kiegészítő?
2014. ápr. 12. 10:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, hanem erősebbnek érzed, magad, mint vagy.
2014. ápr. 12. 11:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Alkohol :D
2014. ápr. 12. 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:
tudatmódosító, pszichoaktív anyagok
2014. ápr. 12. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem te a kreatinra gondolsz. Konkrétan én a creator hozzászólásoknál olvastam ilyenek, de tapasztalatom erről nincs.
2014. ápr. 12. 11:44
 6/6 anonim ***** válasza:
A keratin az valóban hozza az erőt.10-15 kilókkal is meg tudja dobni,aztán meg ki lesznek az ízületek tőle másnap,ha valaki megveszik tőle.Olyat amit írsz az amfetamin meg a kokain okoz inkább.Bikának hiszed magad,aztán meg egy fing vagy ha nekiállsz emelni.Viszont az állóképességen emelhet,mert az indiánok is meló közben rágják a koka levelet,hogy jobban bírják.
2014. ápr. 12. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!