Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem tudok kézenállni, hogy...

Nem tudok kézenállni, hogy tudnék hozzá erősödni?

Figyelt kérdés
Szeretnék kézen állásból fekvőzni falnál. Nem felvágásból és magamutogatásnak hanem szimplán nem megy, ezért kitűztem célul, hogy megtanulom. Fejenállás megy, varjú tartás is de a kézen állás nem, mivel lehetnék jobb benne?
2014. ápr. 11. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
gyakorlással fal mellett.
2014. ápr. 12. 10:42
 2/5 anonim ***** válasza:

nah de mi az oka ennek?

az erő hiánya,vagy a félelem a fordított helyzettől a fellendüléstől,mert most ez nem világos.

ha tudod tartani 1-2 percet a varjút,akkor a falnál is kellene tudnod tartani magad 20-30mp-t.

így látatlanban kezd el növelni a varjútartás idejét és végezz pike push up fekvőtámaszt 4-5 sorozatban.

kezd 4x1 perccel a varjút és vidd fel 2x2 percre.

2014. ápr. 12. 17:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Inkább félelem a fellendüléstől. Azt olvastam erre jó ha arcal a falnak csinálom és fokaztosan közelebb megyek.
2014. ápr. 12. 19:05
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem nem jön be az a változat,de próbáld ki,vagy inkább székkel próbáld-

[link]

2014. ápr. 12. 19:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez jó köszi, ez még pont elég nehéz, hogy tudjam csinálni és erősödjek.
2014. ápr. 12. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!