Ez jó testépítő étrend?
Szeretném elkezdeni a testépítést és megpróbáltam összedobni egy étrendet. Szerintetek ez jó lenne nekem? [link]
17 éves vagyok és 55kg. Az alapján próbálkoztam, hogy 2-3g fehérje és 5g szénhidrát kell testsúlykilogrammonként. Bár kicsit túlléptem, nem tudom, hogy ez mennyire probléma, te gondolom tömegelésnél nem kell teljesen precíz étrend.
És még a kiegészítőkkel kapcsolatban kérdeznék. Szerintetek megfelelő lenne nekem fehérjének: Scitec 100% wpp, multivitaminnak: Mega Daily One Plus és ízületvédőnek: Arthro Guard (nem rég volt kéz törésem, és kattognak a vállaim, meg a térdemmel is problémák voltak, szóval fontos lenne, valami jó fajta ízületvédő) ?
A vitargo lénygesen jobb a többi szénhidrátnál (szerencsére van rá keret, de ha nem annyival lényegesen jobb, akkor inkább spórolnék; de ha megéri akkor rendben van)?
Esetleg javasolnátok még egyéb kiegészítőket, vitaminokat amik fontosak? Vagy ez így megtenné kezdésnek?
Most nézem, hogy a 2. étkezésnél véletlen felcseréltem a zabpehely és a wpp mennyiségét.
Itt van kijavítva: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!