Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Zabpehely mellé mit ajánlatok?...

Zsombi12 kérdése:

Zabpehely mellé mit ajánlatok? (ez allat értem h pl a müzlihez tejet öntök szal értitek na :D)

Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Víz
2014. ápr. 10. 21:12
 2/7 A kérdező kommentje:
értem köszi
2014. ápr. 10. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Amúgy ne csodálkozz majd ha nem ízlik mert van aki megszokja és szereti simán vízzel, valaki meg csak fehérjeturmixal eszi meg. Esetleg lehet még ilyen 0,1 százalékú zsírtalommal rendelkező tejjel csinálni.
2014. ápr. 10. 21:19
 4/7 A kérdező kommentje:
tiszta fehérjére nincs keretem és igazából a gépeken kivül másra nem is szeretnék pénzt költeni meg hát úgy mond "naturálba" szeretném csinálni szal marad a víz esetleg a tej de ink víz :)
2014. ápr. 10. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha tápkiegek nélkül csinálod, csak ne nevezed "naturálnak" ezt, mert orbitális baromság, hogy bizonyos forrásokból nem kívánod fedezni a fehérje- és vitaminbeviteledet, és akkor Te naturál vagy.
2014. ápr. 10. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ettől én is agyf4szt kapok. Attól, hogy te szeretsz a tojással b4szakodni, meg edzés után egyből tömni a száraz csirkét, még ne ezért nevezd magad naturálnak.
2014. ápr. 10. 23:01
 7/7 Dogmatix91 ***** válasza:
Gyümölcs + natúr joghurt mehet rá, vagy főzd meg 1 rész zabpehely 1rész víz 1rész sovány tej. Amennyiben nem vagy tisztában a "naturál testépítés" fogalmával, kérlek ne használd.
2014. ápr. 11. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!