Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez jó volt átmozgató edzésnek?...

Ez jó volt átmozgató edzésnek? Heti 3-szor mennék, tegnap voltam először, jók a sorozatszámok?

Figyelt kérdés

Tárogatás Peck-Deck gépen 5x8-12, Vállgépen nyomás 5x8-12, mellhez húzás széles fogással 5x8-12, tricepsznyújtás fejfölött 5x10-15,lábtoló 5x10-12, ülő vádli 3x12-20, hasprés 5x15-20, hiperhajlítás 5x15-20

legközelebb más gyakorlatok mennek, például tárogatás helyett fekvenyomás,

2014. ápr. 10. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:

-bicepszre is csinálj valamit

-nem kell 5 sorozat, elég 3 is

-kevesebb gép, több szabad súly

2014. ápr. 10. 16:39
 2/4 A kérdező kommentje:
bicepszet azt véletlen nem írtam le: az is 5 sorozat volt francia rúddal 5x8-12
2014. ápr. 10. 17:02
 3/4 A kérdező kommentje:
és akkor legközelebb 3 sorozatot csináljak? és ettől a mai 5 sorozattól a hét végén nem lesz túledzés?
2014. ápr. 10. 17:03
 4/4 Dogmatix91 ***** válasza:
Miért nem csinálsz olyan átmozgató edzést amit mondjuk egy szakember rakott össze? Nem lesz amúgy ettől túledzésed. Olvasd el a Sárga Kapszulát és ha tudsz angolul akkor böngéssz a nevesebb szaklapok holnapján, ha nem megy annyira akkor a body.builder vagy a tesztoszteron megteszi. Én mondjuk csinálnék A-B edzéstervet és 2nap edzés 1 nap pihenővel csinálnám az első hónapban, ha nem túl jó az alap akkor akár 2 hónapig is, de ez eléggé egyéni dolog.
2014. ápr. 10. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!