Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnövelőt ha több adagba...

Tömegnövelőt ha több adagba szétosztom, és a nap folyamán megiszom úgy is jó?

Figyelt kérdés
az a gondom hogy edzés után olvastam én is hogy kell de 3 mérőkanállal kell elkeverni 400ml vízbe de megy tőle a hasam, ha 1 mérőkanállal kelerek el 400ml vízbe akkor nem megy a hasam, ezért gondoltam hogy,a 3 mérőkanál elosztom 3 napfázisra úgy jó lenne vagy nincs értelme ? esetleg keverjek ki 1 merőkanállal és azt igyam edzés után ?

2014. ápr. 10. 10:14
 1/7 dirtboy ***** válasza:
az úgy nem jó
2014. ápr. 10. 12:52
 2/7 tkodit ***** válasza:

a tömegnövelő tele van cukorral, ezért a nap folyamán fogyasztani hülyeség, egyedül edzés után van némi értelme. (akkor sem a legjobb megoldás)

De ha zsírosodni akarsz, akkor persze nem tartalak vissza.

2014. ápr. 10. 13:21
 3/7 A kérdező kommentje:
és ha nem bírja a gyomrom a 3 adagolókanálnyit elég 1 ?
2014. ápr. 10. 14:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem igazán.Jó lenne tudni hogy melyik összetevőjét nem szereti a gyomrod.Ha egy tápból x kanál az adag az nem véletlen.Ha ennyire nem bírod érdemes lehet megpróbálni eddzés utánra egy protein+ch kombót,hátha azt joban bírod
2014. ápr. 10. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Ha egy tápból x kanál az adag az nem véletlen"

Ejnye, eléggé durván elkanászkodik ez a topic is, hogy fogalmatlanok osztják az észt :D

Szerinted rá van írva egy "tápra", hogy 200 gramm egy adag(mert abban van benne az "ideális" mennyiségű 150 gramm ch, érted...) akkor az ugyanúgy vonatkozik egy 45 és egy 120 kilós emberre? Mert szerintem nem, szerintem annyit kell belőle kimérni, hogy 0,5g*ttkg fehérje legyen benne. Ami persze 10%-os fehérjetartalmú tömegnövelőknél elég komoly cukorbombát is jelent, de feltételezem, hogy normális termékeket vásárolgatunk, nem ész nélkül lekapjuk a polcról.

2014. ápr. 10. 16:54
 6/7 anonim ***** válasza:
On: A tömegnövelő kizárólag az edzés utáni glikogénraktárak visszatöltésére alkalmas, ezért akkor kell elfogyasztani az egész adagodat(ami még mindig egyénre szabott, nem a dobozról olvassuk le vaktában).
2014. ápr. 10. 16:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Pontatlanul fogalmaztam,jogos az oltás....:(
2014. ápr. 10. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!