Arnold Schwarzenegger testalkat, edzes?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hogy Arnoldnak pontosan melyikek a főbb izomcsoportjai. Itt pontosan arra gondoltam, hogy pl: alsó vagy felső mell, hátizom , vállizom melyik ,,fajtája(i)" voltak különösen kidolgozva. Milyen edzéssel, étrenddel és mennyi idő alatt tudnám elérni ezt a bizonyos testalkat ami neki van? (15/F 181cm 98kg vagyok 130 kg fekve 145kg gugolva, kb 45-46-os kar 1-2cm felesleg rajta)2014. ápr. 4. 22:34
2/6 anonim válasza:
kedves kérdező!
ismered a messze vagy mint makó jeruzsálemtől mondást?
na most ebben az esetben a két város nevét helyettesítsd a saját és svájcinéger nevével, és megtudod hogy mikor éred el azt a szintet.
amúgy válaszírók, ne nagyon oltsátok le, mert csak trollkodik, de elég gyengén.
3/6 anonim válasza:
pityu, nézd csak kerestem neked egy idei évben készült képet arnoldról, nos 66 évesen te mikor leszel ilyen?de akár csak a fiatal éveid alatt?
4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nem értették a kérdésem. Tudom, hogy Arnoldnak szteroidokkal is évtizedek voltak elérni. De inkább arra lettem volna kiváncsi, hogy melyikek a kidolgozott izmai ami miatt olyan karakteres.
2014. ápr. 5. 02:48
6/6 anonim válasza:
Hatalmas elterülő mellizmok, csúcsos bicepszek + az összes többi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!