Szerintetek mi kell ahoz hogy 120 kg legyek ami szinte teljesen izom?
Lehetetlen szterroid nélkül?Tom testalkattol függ,én 195 cm magas vok,arányos testfelépítéssel,a csípőm 2-szer fér el a vállamban,alapból ilyen vok.Nemrég kezdtem kondizni s 80 kg vok,s 18 éves.Apám viszonylag vékony,s leszármazottaim is,de azért van rá esély nem?
Kb mi kell hozá,hány évig kondizzak?A megfelelő kardiot is csinálnám mellé.A válaszokat előre is köszönöm!
80 kg vagy, szálkás jó magas
1. évben feljön 15 kg izom
2.ban 8 kg
3.ban 4 kg
4.ben 2 kg.
...
azt jelenti hogy te lehetsz 120 kg és izmos mert e mellett jönne zsír is.
de miért pont 120 kg a cél
Én nem sok esélyt látok rá. Ismerek egy srácot, aki pont 195 centi. Kb. 15 szteroidkúrán van túl, de lényegében folyamatosan tolja. Ő van 120-130 kiló között tömegnövelés alatt. Akkora, mint egy hegyomlás, az egyik legnagyobb a teremben.
Roidok nélkül maximum 90-95 kiló száraz izomtömege lenne, de az edzései minőségét, táplálkozását elnézve reálisabb a 87-88 kg száraz tömeg.
100 kg fölött szerintem a legtöbben roidokkal mentek, ha száraz izomtömegről beszélünk.
Ha jó a genetikád és mindent meg teszel, hogy a lehető legtöbbet kihozd magadból, akkor meg lehet csinálni.
Arra gondolok, hogy sokat alszol, jó az étrended, a regenerációt fokozod ( [link]
Egy nyelvtankönyv segítene rajtad a legtöbbet, az fontosabb, sokkal többre viszed az életben ha értelmesen írsz és nem tünsz totál hülyének.
Tom, vok, ahoz, hozá stb. ezeket csak debilek használják.
A válasz a kérdésedre: koksz nélkül az életben nem leszel 120 kg-os és tiszta izom.
Lehetsz 120 kg, de erősen zsíros, de ez ne legyen cél.
100-105 kg viszont reális elvárás a testmagasságodhoz néhány év alatt elérheted.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!