Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ki a jobb, Arnold Schwarzenegg...

Ki a jobb, Arnold Schwarzenegger, vagy Ronnie Coleman?

Figyelt kérdés

2014. márc. 8. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
A. S.
2014. márc. 8. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Na de hogyan,vagy hol?Ami esetleg nálam dönt ez ügyben,az a színpadon kívüli életük bemutatása volt dokumentum kisfilmekben.Arnold poénkodott a strandon,élvezte az életet Califoniában.Ronnie meg menni alig bírt akkora volt,folyamatosan szakadt róla a víz akkor is ha ült,és lihegett séta után,mint egy nyugdíjas.Magyarul az előbbi helyében szerintem sokan lennének,utóbbi helyében meg nem sokan.
2014. márc. 8. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet ilyent mondani, mivel nem egy idősek ;)

És nem egy időbe versenyeztek

2014. márc. 8. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg Chuck Norris.
2014. márc. 9. 03:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Jól van menj Norris -al a pi***ba, gagyi szar szöveg már. Amúgy az én szemembe Arnold a legjobb...
2014. márc. 13. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha ő a legjobb a "szemedBE", akkor remélem hamar megkapod. Norris-SZal meg ne kötekedj, IQ-bajnok.
2014. márc. 14. 12:45
 7/7 anonim válasza:
Régi kérdés már... A kérdés maga azért "hülye", mert két teljesen különböző korban edzettek. Arnoldnál nem voltak olyan fejlett és komoly gépek és tápkiegészítők sem, mint amelyek rendelkezésre állnak Coleman számára. Tehát két különböző technikával tudták magukból kihozni azt a formát, ami a mai napig sokak számára bámulatba ejtő. Nem rég néztem, hogy Arnold idejében miket ittak úgymond tápkiegészítőként, még a felsorolás hallatán is kifordult a gyomrom. Ők meg itták mindennap. Nem volt banános, csokis, kekszes, fahéjas, pudingos megunhatatlan ízű fehérje turmix. A két embert össze sem lehet hasonlítani. Ez olyan, mintha egy Ferrarit vagy egy Trabantot akarsz összehasonlítani. És itt nem arra gondolok, hogy a Trabant az régi és szar, a Ferrari meg új és szép. Hanem arra, hogy két különböző kor, két különböző technika...
2016. febr. 28. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!