Hogy tudnám növelni a tömegem hogy, eredményesebb legyen ha edzek?
Tomegnövelő étrend kell.
Érdemes lenne áttanulmányozni az alapismereteket mert a legalapvetőbb dolgokkal nem vagy tisztában. Sárga kapszula nevű e-book tökéletes kezdésnek.
A turmix nem csodaszer, nem lesz jobb a tápanyagok összetétele attól, hogy összeturmixolod őket, sőt így sokkal drágább mintha rendes tejsavó tápkieget vennél.
Tej eleve felejtős, nem hiányzik a tejcukor és zsír.
Tojás nyersen másik nagy hiba, a fele sem szívódik fel és ráadásul elég veszélyes játék is (pl.szalmonella)
Ha nincs pénzed protein tápkiegre, akkor edzés után egyél meg 20 deka húst rizzsel, ennél a katyvasznál ezerszer jobb.
Üdv,
Köszi mind kettőtöknek. Heti 3-4 szer edzek akkor kb 2 órát intenzíven. Fekvőt szoktam különböző képpen. 1 kézzel 7kg-s sulyzót szoktam emelkedni valamint fekve nyomni 15-25 kg-val . Plusz különböző gyakorlatokat
Szoktam még.
1. Ha te arra azt mondod,hogy jó akkor inkább ne adj tanácsot.
Tojást nem fogyasztunk nyersen.Tejet sem kell nagyon erőltetni. A turmixba kevés a fehérje és a ch is. body.builder.hu-n van fent rengeteg mindtaétrend, ha jó az étrend akkor nem kell turmix, ha nincs fölös pénzed. A lényeg, hogy a kellő fehérje és szénhidrát elegyen juttatva a szervezetbe és ne csak edzés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!