Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok valamit ajánlani?...

Tudnátok valamit ajánlani? 1,5 éve edzek,74kiló vagyok 193 centi (magyarul sovány.18-20 kilót szeretnék felszedni. De ha lehet akkor izomba

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen hízok, ezért szeretnék valami tanácsot. Kajám az rendben van. De valami olyan kéne ami nem 2-3 hét alatt "felfúj" mert nem szeretném,hogy a bőröm "szétreccsenjen" hanem kicsivel lassabban de minél hamarabb :)

(Örülnék,ha értelmes válaszokat kapnék! És nem bunkók válaszolnának, előre is köszönöm)

2014. márc. 30. 22:02
1 2
 1/11 norbi2010 ***** válasza:

"Nagyon nehezen hízok" "Kajám az rendben van"

Akkor még sincs rendben. Amúgy meg nem tudom mit kérdezel, milyen valami kellene ami nem fúj fel? Nyugodj meg, olyan gyorsan nem fogsz fejlődni hogy repedezzen a bőröd.

2014. márc. 30. 22:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Olvass egy Sárga Kapszulát. Tömegnövelő étrend kéne súlyzós edzéssel (majdnem biztos, hogy az étrended nincs rendben). A könyvben majd mindent részletesebben megtalálsz.
2014. márc. 30. 22:17
 3/11 anonim ***** válasza:
az emberek szerint mindenkinek jó az étrendje de általában nem így van:D
2014. márc. 30. 22:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Akinek "nagyon jó" étrendje van az lehet bármekkora ektomorf is, akkor is fog hízni.
2014. márc. 31. 15:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Táplálék kalkulátoron számoltam az étrendem,hogy mégis mennyi fehérjét és szénhidrátot (ch) viszek be.. és a fehérje az 150g-ra jött ki a ch meg 350g-ra... ezért írtam,hogy a kajám az rendben.. 2hét alatt híztam 1kilót.. de ez nagyon kevés nekem, TÖBBET AKAROK! :) súlyzós edzés csinálok 7-8 hónapja már
2014. ápr. 1. 14:01
 6/11 anonim ***** válasza:
havi 1-2 kg tökéletes. legalább nem leszel nagyon zsíros(havi 1kg izom jöhet fel kb. az első évben..szóval hova is sietsz?)
2014. ápr. 1. 14:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát nyárára egy "két ajtós szekrény" szeretnék lenni.. Olyan Berki Krisztián testalkatra gondolok.. és már nagyon bánt,hogy akik már régóta edzenek ismerőseim azok mindig megszólnak,hogy szedjek valamit..stb. De nem csak ezért akarok, hanem mert úgy akarok kinézni. Sajnos nem érek rá.. ezért akarok havi 8-10 kilót hízni ha ez megoldható lenne :)
2014. ápr. 1. 14:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem megoldható.
2014. ápr. 1. 15:38
 9/11 A kérdező kommentje:

Mert nekem a Danabol nevű készítményt ajánlották de hát az csak víz lenne meg egy f*s az egész..

ha tejsavó + dextróz edzés után azzal érnék el valamit?

2014. ápr. 1. 19:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Az hát, szóval ne használd! Maradj a bevált módszernél, sajnos ektomorfoknak nem lehetséges a gyors eredmény, így jártunk (mert én is ugyanebben a cipőben járok).
2014. ápr. 1. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!