Ennyi elég lesz vagy kell még valami mellé?
Figyelt kérdés
2 hete áthúzásnál kis fájdalmat éreztem a régóta ropogó vállamban. na mondom ezzel kezdeni kell valamit. Vettem j-x complexet azt szedem, c vitamint, és zselatint eszem, mert azt hallottam hogy jó rá, illetve 2 hete vállra nem edzem. Kell még valamit tennem az ügy érdekében vagy ennyi elég?2014. márc. 29. 21:03
1/2 TrogerJoe válasza:
Ami fáj ne csináld. A legelső kellett volna legyen az izületvédő, mert az izület csak kopik és kopik,jól választottad a tápkiegeket. Az edzéssel kapcsolatosan pedig, pihentesd a vállad picit, mellnél kis súllyal nyomj fekve és csak ferdepadon, vizszintesen ne nagyon, könyék testhez közel legyen és a válladat húzd hátra mikor fekvenyomsz és homorits, vállazni pedig lehet,bemelegitéskor csinálj vállkörzést jó sokat és kis súllyal Eddie Abbew féle gyakorlatot, és tanulj meg helyesen oldalemelni kis súllyal.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, hát igen sajnos nem gondoltam volna, hogy kell izületvédő az elején. Oldalemelésnél semmit nem kattog, inkább előre emelésnél
2014. márc. 29. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!