Ez a hangfal megér ennyi pénzt? Milyen erősítőt vegyek mellé?
Ha 2.1-es rendszert akarok, főleg telefonos zenehallgatásra, nagy méllyel, akkor ez a két hangfal elég lenne ?
Vegyek mellé egy erősítőt és egy mélynyomót és kész?
Ez z MB Quart hangfal jobb forrást érdemel egy telefonnál. :/
Hogy mi számít nagy mélynek és neked mi az ízlésed, az elég szubjektív. Ha csak a döngetés számít, akkor felesleges ilyen minőségi hangfalakat venned. Inkább valami egyszerűbb + erősítő + egy aktív sub.
milyen jobb forrásra gondolsz?
nem értek hozzá, nem tudom, hogy miket kell figyelembe venni vásárlásnál...
Mi a különbség az aktív, passzív mélyláda között?
Olvastam, hogy a wattokat felesleges nézni...
Akkor mit nézzek?
Ohmokat figyelembe kell venni?
Kérlek segíts nekem!
Sajnos kénytelen vagyok Salt ajánlani, nem tudom mennyit szánsz rá. (ha leírod mennyi a keret, akkor keresek jobbat is) Mondjuk egy Sal 20Active és egy Sal SW662 mélyláda. Nem is biztos hogy kell hozzá. Ezek aktív hangfalak, tehát erősítő nem kell hozzájuk.
Sokkal jobban szól egy gagyi PC-s hangrendszernél, vagy egy "hi-fi" nek csúfolt csilivili szarnál.
Persze ha félreértettem volna valamit, akkor elnézést, de ahogy a telefonról történő zenehallagtásból kivettem nem kell neked egy minőségi cucc. Persze ha egy jó telóról hallgatod a zenét losless formátumban egy jó D/A konverteren keresztül, akkor hagyd figyelmen kívül az írásom! :-)
Nem értettél félre, pontosan ilyet szeretnék! :)
Nem hallottam még prémium rendszert, de nincs sok pénzem rá, nem tehetem meg, hogy annyit költsek rá.
80.000ft-ra gondoltam maximum!
Viszont nem értem... Amit küldtél hangfalpárt, miről van hajtva? Vagy van beépített erősítője? És akkor milyen csatlakozási lehetőség van, ha ezeket veszem, amiket küldtél?
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!