Használtan vettem Traktor Kontrol s4-est. Vettem hozzá egy SPL 400-ast erősítőt meg egypár AUNA 1000 W hangfalat. Rákötöttem a pultra és miért nem akar szólni a hangfal? Mit állítsak be? Hova szúrjam pontossan? Mit
program: Az első tulaj beregisztrálta, ő ezt egy emaillal tudja újra "működésbe" hozni. Neki kell írni mailt a Native instruments fel, hogy kaphass új regisztrációt.
Kontrol S4 kimenetét az erősítőbe, és ennyi.
Traktorban be kell állítani a gépet, egy mapping segítségével
Traktorból erősítőbe egy rca-jack/xlr kábel kell
a gyártó oldaláról lehet letölteni, avagy a cd-n van fenn egy file, amit be kell olvastatni a Traktorral.
tsi a kiterjesztése
Ez azt jelenti, hogy szarul van bemappolva (ami csak a kontroller beállítása, nem az egész setup lényege). Amikor bemappolod, akkor te állítod be, hogy melyik gomb, pörgő-forgú-csúszó poti, drum pad, jogwheel mit vezéreljen.
Djtechtools-on vannak ilyen mappingok, nagyon sok van az S4-hez. Én leszedtem egyet külön a Numark MixTr Pro2-esemhez, de az alap dolgokon kívűl sokat nem ért, több órán keresztül állítgattam utána még a "Controller Manager"-ben, hogy úgy működjön, ahogy én akarom.
Visszatérve: ha megmozgatod pl. a volume potit az S4-en, mielőtt még elindítod a zenét, akkor utána egyből érzékeli a Traktor, és követi a kontroller által küldött jeleket. Legalábbis nekem így megy. :)
Traktor -> Setup -> Audio Setu (vagy valami hasonló) hangkártyákat állítgasd, vagy ha nem működik, akkor ASIO4ALL-t szedj le, aztán azon állítgasd.
Ha a hangkártya megy, akkor "Output"-oknál állítgasd a hagszórókat. Output monitor az a fejhallgató, a másikat azaz a hangszórót hirtelen nem tudom hogy írják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!