Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Protein, keratin társaival...

Protein, keratin társaival kapcs. Kérdések?

Figyelt kérdés

Hello

Elkezdtem edzeni kb 3 hete a fegyencedzést(heti 4-szer + 2-szer úszás) és már 5 hónapja járok úszni.

1. Melyiket szedjem keratin vagy protein vagy mi más van? (195cm 80kg)

2. Mi a különbség 1.kérdésben említettek között miben különböznek a hatásaik

3. Milyen márkát ajánlanátok

4. Amikor úszok akkor is szedjem őket vagy csak amikor edzek

(célom: izomzat már látszódik de szeretnék "szélesedni", "terebélyesedni" pl: vállak :D )

Előre is köszi a válaszokat.

Bocs ha nagyon kezdő vagy ismételt kérdések.

2014. márc. 26. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Keratin? Azt nem hiszem, hogy eszel.

Egyébként olvasd el a Sárga Kapszulát, böngéssz builder cikkeket, leírásokat, és sok kérdésre választ kapsz. Nem mellesleg elkerülhető lesz sok félreértés, és fölöslegesen feltett kérdés.

Ingyen letölthető, de ha nem találod, átküldöm.

2014. márc. 26. 18:26
 2/7 A kérdező kommentje:

Jaj bocs kreatin csak a helyesírás figyelő bejelzett és ezt választottam:D

Köszi a könyvet elolvasom. De nem akarok body b. lenni csak sportolni és ehhez szedni valamit a hatásfok maximalizálásához.

2014. márc. 26. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor, ha rám hallgatsz, a legfontosabb kiegészítő a multivitamin. Izmosnak lenni pedig nem olyan könnyű, mint egyesek hiszik. Teljesen nevetséges már az is, hogy néhányan szó szerint félnek tőle, hogy "túl" izmosak lesznek. Ez nem egyik napról a másikra történő dolog, és te szabsz neki határt. És ez tápkiegekkel sincs másként, ezek sem olyan hatóanyagok, amelyek nagyon szignifikánsan befolyásolnák a végeredményt, de persze sokat segíthetnek.
2014. márc. 26. 18:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem könnyű nem is hiszem, ha beveszek egyet akkor húú. Csak nem tudom hogy a fehérje meg a tömegnövelő közt mi különbség és meg éri-e szedni. De az edzés az menne ahogy most.
2014. márc. 26. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Tömegnövelő=fehérje+ch, általában gyors ch.
2014. márc. 26. 18:55
 6/7 A kérdező kommentje:
És te melyiket javasolnád és milyen márkát mert ilyen téren nincs tapasztalatom.
2014. márc. 26. 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy tejsavóproteint, mellé egyszerű ch-t, vagy valami jobbat visszatöltésnek, ha van rá pénz. Előbbiből ajánlom a myprotein termékeit. De előbb mondom, jobb volna egy vitamin pack, mondjuk a Vitabolic+500-1000mg C-vitamin erősségében.
2014. márc. 26. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!