Mi a véleményetek a muscleteam saját márkákról? Megbízhatóak?
Dóry05 nevű felhasználó válasza:
Dogmatix!Nem tartozom neked magyarázattal. Én nem úgy gondolkodom, mint te, de én úgy látom, neked csak a te véleményed számít, másé nem. Ha úgy gondolod, nem tudnám megmagyarázni, tévedsz. Mint már mondtam, én úgy hiszem,ahogy leírtam fentebb. Igaz, nem ismerem a csajt, de TE SEM ISMERSZ ENGEM!Nem írok neked többet.
Szép kis társalgás kerekedett így utólag. Bár én nem erre lettem volna kíváncsi.
A termék forgalmazójának véresen habzó szájjal vélt védekezéseire, valós támadásaira pedig különösen nem.
Dogmatix néha moss fogat, mert büzlik a pofád...
Miért gondolod, hogy ha valakivel trágárkodsz, akkor nem kapod vissza. Te beszélsz pitiánerségről, meg kulturáról, meg vélemény nyílvánításról?!?
Ember!
Bár én nem erre lettem volna kíváncsi.
akkor mire lettél volna kíváncsi?
Érthetően, magyarul le lett írva, akkor milyen vérátömlesztésről beszélsz?!?
Mondjuk aki gyakorin nyomatja az üzletét attól nem is lehet mást várni.
Ennyire lenézed azt a fórumszerű "gyakorit" ahol te is irogatsz, válaszolgatsz? Tudod Dogmatix, én veszem a fáradságot, és csak úgy unalomból megpróbálok választ adni kérdésekre.
És ha ettől pitiáner lettem a te szemedbe az aztán totál nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!