Szép estét! Hogy hízzak ha messze járok suliba? Fegyencedzés sel?
63kg vagyok, és nem tudok hízni.. Étrendet nem tudok csinálni... Most kb. úgy néz ki, hogy reggel min. 4 tojás + egy puffasztott rizs, ez 5:30 körül, aztán 8:45 első óra után(szendvics, kevés vajjal vagy valami sz@r pékárú... Aztán még kb 4. és 7. óra után 14:15kor eszek ugyanezt, utána jövök haza, itthon vagyok 16:30-ra, ekkor is eszek főttkaját -.-, de keveset és még 8 óra fele.. Utána alszok vagy néha még eszek valamit.. Ezt csinálom másfél hónapja, de tömeg nem jön rám, csak erő, meg forma...:/
Ötlet? :D
Ja és jó 8)!
noss..... elég keveset eszel,ez nekem előételnek is kevés, a teendő a következő: a tojásbol csinálj rántottát amibe mehet minden amit találsz (hagyma sajt szalonna párizsi soproni szalámi gomba) és mindezt bő olajban csináld, min. 4 szendvicset tolj be és mellé pékárút hazaérve levesből 2 tányér főfogásbol 2 jolmegpakolt tányér. utána jöhet a kockulás, eközben kola, nassolnivalo, vacsorára vagy hamburger vagy házilag készítet melegszendvics (a szószhoz: paradicsomsűrítmény, paradicsombefőt, fokhagyma, bors, majoranna. turmixold össze) jo vastagon kennyük meg a kenyeret, tegyünk rá sok sajtot,mikrozzuk meg, elfogyasztása közben nézzük meg az Elhajlási engedéj-t vagy a mellbedobás c filmeket szórakozásképp, a mozgást hanyagoljuk el.
és még egy tipp a végére, a gyomor 50 szeresére tud megnőni, miközben eszünk levegőt is juttatunk a gyomrunkba ami hejet foglal, tehát evés közben böfögjünk hogy kijuttassuk a levegőt gyomrunkból hogy többet tudjunk enni
ennyi, nem nagy kunszt HAJRÁ!!!!!
Keveset eszel, és sz.rt, de várod, hogy csodát tegyünk.
Egy atletikus test felépítésében a kajálás is egy feladat. Ha ebbe a részébe belesz.rsz, akkor utána ne nyavalyogj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!