Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fegyencedzés tényleg hasznos?

Fegyencedzés tényleg hasznos?

Figyelt kérdés
Sok napi fekvőtámasz mennyiség stb.. kérdésemre kaptam azt a választ, hogy nincs olyan hogy naponta megcsinálsz x számú fekvőtámaszt és x hónap/hét után ilyen izmos leszel, hanem sokan(de tényleg 5-ből 4 kérdésemre) azt írták, hogy olvassam el a Fegyencedzés c. könyvet. Ez tényleg hasznos lehet nekem(14 éves vagyok, 66-7 cm és 50 kg), ha szeretnék izmosodni, de még kezdő vagyok?
2014. márc. 23. 18:50
 1/3 *Glissade* ***** válasza:
Igen.
2014. márc. 23. 19:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, olvasd el és mellé még a Sárga kapszulát is!
2014. márc. 23. 19:04
 3/3 anonim válasza:
csak akkor ha rendesen csinálod..de am énszerintem csináld nyugodtan..de amúgy attól függ, hogy mennyire akarsz izmosodni.....ha nagyon kigyúrt állat akarsz leni akkor sztem nem jó de ha az átlagon egy kicsivel felül szeretnél kinézni/ izmosodni akkor viszont nagyon jó, csak arra ügyelj hogy idővel növelned kell az ismétlésszámot6terhelést
2014. márc. 23. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!