Konditerem és Fegyencedzés kombinálása? (Bővebben lent)
Sziasztok!
Nyár eleje óta járok konditerembe, elég jól haladok, az előtt pedig saját testsúlyos edzést csináltam. Szóval szeretném azt most hogy a kettőt kombinálnám!
Heti 4x járok konditerembe (hétfő,kedd,csütörtök,péntek) és az lenne a kérdésem, hogy a saját testúlyosat mikor csináljam, és mire edzek? leírom a mostani kondiedzéstervemet, hogy mire-mikor edzek.
Hétfő: Has-Mell-Bicepsz
Kedd: láb-vádli
Csütörtök: Has-Váll-Alkar
Péntek: Hát-Tricepsz-Vádli
[link] jelenleg ezt csinálom. Ez mellé még mikor milyen gyakorlatot csináljak saját testsúllyal? köszönöm a válaszokat előre is
én a konditermi edzések keretén belül nyomnám, az adott izomcsoporthoz illő saját testsúlyos dolgot, ha van rá lehetőség, hiszen akkor a regenerációt nem cseszed szét. Ha így sok, akkor kivehetsz egy-két súlyzós gyakorlatot.
Nem tudom milyen saját testsúlyos dolgot csinálsz, de ezek jó része ugyanúgy egy-két izomcsoportra koncentrál, mint a súlyzós gyakorlatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!