Szeretnék egy kicsit lefogyni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok,15 éves, 169 centi, 65 kiló. A testtömegindexem normális, de zavar hogy "sörhasam" van. A kockákról egyelőre csak álmodok, most lapos hasat szeretnék elsősorban. Van egy egykezes súlyzónk amin egy-egy 1 kilós levehető súly van. Úgy szeretnék "gyúrni" hogy a szüleim ne lássák miközben csinálom, de az megoldható. Hogy miért azt igazából én sem tudom, csak zavarna, ha ott lennének. Hetente 2x 1órában járok gyógyúszásra. Esetleg ötletek vagy oldal ahol lehet erről tájékozódnom?2014. márc. 23. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!