Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tojás az megfelelő napi...

Tojás az megfelelő napi fehérjeforrásnak?

Figyelt kérdés

edzek és kiszámoltam hogy nekem a napi fehérjeszükségletem 110-130g között mozog. mivel a tojásnak elég jó a fehérje tartalma, illetve 4 tojás 25g fehérjét tartalmaz ha nem tévedek, akkor napi kb . 10 tojás + az étrendkieg. az kiteszi azt a napi fehérje és szénhidrát szükségletem!

szerintetek jó az elképzelésem? (Csóró vagyok mint magyarországon elég sok ember, ezért nem tehetem meg hogy minden nap csirkemellet zabáljak. :D )

2014. márc. 21. 12:23
 1/3 anonim ***** válasza:

10 tojás, lb 400-600ft, kieg + költség,

csirkemell kilója meg 1000-1300ft 100g ben van kb 25g fehérje tehát neked kell 450-500gramm naponta, tehát olcsóbb mint a 10 tojás+kieg és zsír is kevesebb van benne.

2014. márc. 21. 12:33
 2/3 A kérdező kommentje:
én a kiegészítőt mindenképen szedném. illetve fehérjeport, vagy tömegnövelőt.
2014. márc. 21. 12:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, kifejezetten jó.

Egy trend, hogy a csirkemell a legjobb ám valójában ez nem egészen igaz.

A csirkemell csak fehérje tartalomra lebontva jön ki 'olcsón', azonban egy unalmas, száraz hús. A tojás értékesebb, kis fajlagos árkülönbség (egységnyi fehérje árára lebontva) pedig azért nem számít, mert úgysem hasznosul minden bevitt fehérje, mármint nem ennek függvényében fejlődik az izomzat.

2014. márc. 21. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!