Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek a Biotech...

Mi a véleményetek a Biotech Iso Whey zero-rol? Most akciós, mennyire jó minőségű? Megéri betárazni belőlük?

Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 22:42
 1/4 anonim válasza:

Én teljesen laktózérzékeny vagyok.

Dymatize Iso 100 teljesen laktózmentes protein, 700 g-ja azonban 8000 forint körül van és általában rendelni kell, boltban nem kapható.

Amikor kifogyott, vettem egy ilyen Biotök Iso Wheyt. Árban sokkal kedvezőbb, de nem laktózmentes, így én fostam tőle mint a gép.

Ezenkívül míg a Dymatize nulla, addig ez 8 adalékanyagot is tartalmaz. Tudod azok a bizonyos E számok.

Az íze nem rossz (vaníliást vettem), de az oldódása tragédia volt, csomós maradt.

Én az adalékanyagok és oldódás miatt nem veszek többet, de valszeg az egyik legolcsóbb izolátum a piacon. Nem laktózmentes ugyanakkor.

2014. márc. 20. 23:43
 2/4 anonim ***** válasza:

E-számokról csak a mihez tartás végett:

[link]

2014. márc. 20. 23:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Kedves első! Szerintem valamit elnéztél, mert én még ezeket az adalékanyagokat találtam a Dymatize ISO-100 mellett: " Lysophosphatidylcholine (LPC), CMC Gum, Xanthan Gum, Potassium Chloride, Natural and Artificial Flavor, Sucralose". Attól ,hogy nincs ott az E száma, ezek is adalékanyagok és hozzájuk is lehet keresni E számot. Talán épp az ilyen félinfókból értesült emberek számára hagyták ki az E számot. Kezdd el begépelni a Google-be a fehérjédben levő "CMC"-t... jé mit ajánl fel? CMC tapétaragasztó :D mennyivel jobb :) Nyilván nem tapétaragasztó van benne, csak ahhoz is használják és elvileg ártalmatlan (amihez hozzátenném, hogy a jelenlegi ismeretek szerint). Ha valaki adalékanyag mentes fehérjét keres, akkor a natúrok között kell nézelődni. Az ISO Whey Zero eleinte tartalmazott aszpartámot, de szerencsére azt már nem
2014. márc. 21. 04:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon jó fehérje. Nagyon olcsó és 84%-os (ez nagyon magas). Nem olyan rossz az íze se.
2014. márc. 21. 17:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!