Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Én otthon kondizok, fekvőtámas...

Nagyélmény kérdése:

Én otthon kondizok, fekvőtámaszozok erősítem a mellizmom de nem látszik, vagyis tyuk mellem van és nem tudom eltüntetni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Valaki tudna tanácsot adni? Mert ha zuhanyzok ,fürdök , fázok akkor beáll a mellbimbóm libabőrös lesz és normális jol néz ki de ahogy normál állapotba kerül újra ilyen lógós tyukmellem lesz …

Nagyon várom a válaszokat!

Előre is köszonom !

19/F

2014. márc. 20. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Eddz rendesen, ne otthon.
2014. márc. 20. 18:11
 2/6 A kérdező kommentje:
fekvőtámasszal helyrehozható?
2014. márc. 20. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak úgy, ha tudsz fokozatosan nehezíteni, pl, súly a hátadra.
2014. márc. 20. 21:12
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. márc. 20. 22:43
 5/6 anonim válasza:

Hali.

Ha zavar a tyúk mell akkor edz rendesen, konditerembe .

Én is úgy kezdtem hogy otthon edzetem, de amióta kondiba járók 4 hónap alatt 10 kilót szedtem fel. Jobb is lenne ha rendes étrendem lenne, de még nincs :)

én azt javaslom hogy járj kondiba :D nem fogod meg báni :)

2014. márc. 23. 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ilyenfajta edzéssel lehet minimális tömeget növelni és szálkás leszel de tényleg menj kondiba ott jó étrendel és egy tömegnövelő edzéstervvel nagyon konnyen nagyobb izmossabb mellekre tehetsz szert
2015. jún. 30. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!