Yellowiesel kérdése:
Valaki összetudna állítani nekem egy edzés programot?
Figyelt kérdés
15 Éves vagyok 179 cm , 65 kg a barátaim szerint jó izomzatom van és érdemes lenne edzenem csak nem nagyon értek az edzéshez kondiba nem szeretnék járni inkább itthon edzeni, futás meg ilyenek nem akadály. Heti két foci edzésem van. Valaki össze tudna állítani egy jó edzésprogramot mert szeretnék nyárra jól kinézni? Nem baj ha intenzív az edzés több éve sportolok.2014. márc. 19. 23:09
2/2 anonim válasza:
2 dolog:
először ezt olvasd el:
a másik pedig a google "fegyenc edzés"
Nem bunkóságból írom a google-t, tényleg fent van minden, és összetettebb a téma mint itt valaki értelmeset tudna erre írni, utána kell olvass. Ncore-on is nagyon sok könyv, leírás van ehhez a témához.
Tudom hogy csak bele akarsz vágni, és nem olvasgatni, meg szarakodni. Viszont hidd el, hogy érdemes. Megtudhatod hogy működik a tested, mit, és mennyit kell enni, és az alapoktól kezdve tudod majd csinálni, helyesen végrehajtva a gyakorlatokat.
Mégpedig ez fontos, mert én megtapasztaltam már, hogy nincs kerülőút, a jó kinézethez meg kell szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!