Létezik ilyen fekvenyomó rúd?
Figyelt kérdés
180-210 cm között van a hossza, 30mm-es végátmérőjű és 20 kg a súlya. Több oldalon is keresgélek most ilyet, de érdekes módon a súlyát sehol nem írják. 160 centiméterest, 30-as átmérővel láttam, ami 10 kilós volt. A hosszabb is annyi lenne?2014. márc. 16. 22:46
1/4 Simon0211 válasza:
Általában a fekve-nyomó rudak 20 kg-osak :)
2/4 anonim válasza:
Igen 20 kilósak, emlékszem fekvenyomó Chest-Press gépen, kb 80 kg-al nyomtam. Fekv padon. felpakoltam 55-60kg súlyt és kb ugyan azt a nehézséget éreztem. Szóval igen 15-20 kg a rúd, semmiféleképpen nem 10 :D
3/4 anonim válasza:
Én már láttam 10 kilós rudat, a régi edzőtermembe olyan volt.
De ez elég ritka, nagyon gagyi terem volt gagyi cuccokkal felszerelve..
A legtöbb fekvenyomó rúd 20 kilós, valószínű, hogy amiket nézegetsz azok is 20-asak.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nekünk is 10 kilós van itthon. 20-asat szeretnék 180-210 cm közötti hosszal. Főként az érdekelt volna, hogy létezik-e 30 mm-es végátmérővel a 20 kilós. Mivel az itthoni súlyokon a furatok 31 mm átmérőjüek és nem akarnám lecserélni az egész garnitúrát. :) Egyébként mi a különbség a 30-, és az 50 mm között? Az 50-es nagyobb terhelést bír? Én max 140 kilóra pakolnám fel, gondolom azt még elviseli a 30-as is. A termekben mindig 50-esekkel találkozom.
2014. márc. 17. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!