Nagyon jó genetikával rendelkezek, ez ritka nem?
2,5 hónapja edzek, utóbbi időben már majdnem minden nap. 3,5cm-t növekedett a karom, 34-37,5.
Ezt úgy, hogy csak minimálisan zsírosodott. Ez ritka teljesítmény nem? Edzőterembe is csak dicsérő szavakat kaptam eddig
Igen, eléggé szép eredmény.
Ha ha nem fedett (nincs rajta zsír,felesleg)
Na az nagyon szép eredmény!
Nekem fogalmam sincs milyen genetikával rendelkezek, mert nagyon vékony vagyok. Január elején kezdtem az edzést 48.5 kg-san, most 53 vagyok, a karom 24-ről 28 cm-re nőtt, majdnem minden kezdő súlyt a duplájára emeltem. Nincs ezekszerint perfekt genetikám a hízáshoz, de a derekam vékony a vállam pedig széles szóval belevágtam. Na de nem polírozni jöttem magam, sok sikert neked és kitartás!
A jó genetika alatt nem az első 2,5 hónapban elért fejlődést értjük, hanem a hosszú évek munkája utánit.
Nem akarlak elkeseríteni, de kijelenteni azt, hogy jó genetikád van, csak 2-3 év múlva lehet, ha majd akkor is átlagon felül fejlődsz.
Én sem panaszkodhatom, növök mint a gomba.
Üdv: Berki Krisztián
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!