Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit lehet még vásárolni a...

Mit lehet még vásárolni a jobb növekedés érdekében?

Figyelt kérdés

Üdv !

Amiket használok és amit betartok :

Étrend : 2-2.5 tskg Fehérje és 4x tskg CH

(Precíz tiszta kaja)

Kiegészítők (TÖMEGELÉS ALATT) :

100% Whey Protein Professional

VitarGO (Carb-F, mikor nincs úgy pénzem)

Multi Pro-Plus / Télen Animal Pak

Arthroxon Plus (izületvédő) kúra minden 4-5 hónapban

D3 Vitamin

Calcium-Magnesium

Paramétereim :

-Magasság : 173cm

-Testsúly : 72kg

-Testzsír % : 13-15% között

Tömegelek tovább, melyik terméket ajánljátok, amivel picit rásegíthetek a fejlődésre ?

Amiket ismerősök ajánlottak nekem :

- BSN : Nitrix 2.0

- Gaspari Nutrition : Plasma Jet

- Gaspari Nutrition : SuperPump 250

- BSN : NO Xplode 2.0

NO Xplode pl: ismerősömnek segített felhozni a kezét, mivel le volt maradva nagyon. Pár hónapig használta minden héten, csak kar napon. És láss csodát 2-3 hónap után óriási eredményeket elért. Mivel karedzésen jobban tudott koncentrálni a karra, keményebben bedurrant, több tápányagatott tudott eljuttatni az adott izomcsoportba, hasonló tényezők.

Ha nem láttam volna a kezein a változást 2-3 hónap alatt, biztosan nem hittem volna el. Mivel nem hiszek a reklámokba és egyéb ilyen dolgokba.

Válasznál nevezd meg a terméket és hogy miért ajánlanád.

Lehet bármilyen termék csak hasson.

Nem vagyok kezdő, mivel lassan másfél éve űzöm az ipart.

2014. márc. 16. 11:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha szükségét látod, jó lehet egy azok közül amit ajánlottak neked. Én omega3-at mondanék. Esetleg egy kreatint.
2014. márc. 16. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!