Melyik a jobb edzés előtti kiegészítő?
1. Hot Blood - Pár ismerősöm kipróbálta és elég jó volt, ahogy mondták
2. War Machine - Egyes ismerőseim szerint felülmúlta a Hot Blood-ot is, nagyon ütős volt. Felpörgette őket.
3. SuperPump 250 - Ezt egyik ismerősöm használta. Nagyon jó véleménye volt róla. Nem akarja erre fogni a fejlődését, de : 2 év alatt nem került sor szálkásító diétára mégis megőrizte a kockáit 15% testzsíron maradt tömegelés alatt is, precíz tiszta kaja, de ez is lehet közrejátszott ezt mondta. Havi 1 kg izom feljött rá, nem ectomorph, természetesen genetika is közrejátszik nagy részben. Szépen jött rá a tömeg, első évben 12-13 kg-ot szedett magára. A karjaira a legbüszkébb, meg a vállaira, szerinte közrejátszik a super pump is. Iszonyú bedurranások is jöttek, szép eres kar, szépen bedurrantotta hosszabb időre. Energiát is adott, de olyan durván nem pörgette fel, de érezte a pluszt.
Jelenleg 182-184 magas és 92-94 kg az ismerősöm.
2 éve edz keményen.
Véleményetek ? Melyiket válasszam a 3 közül ?
Melyikbe érné meg befektetnem ?
Nekem is szintúgy, tiszta kaja, precízen kiszámolva, Vitamin, 100% Whey PRotein Prof + Vitargo / Carb-F megy.
Durva edzések heti 4 + 2-3 aerob edzés is.
Engedelmeddel úgy válaszolok, hogy tapasztalatom egyik termékkel kapcsolatban sincs.
Ugyanazt az összevisszaságot fogod kapni, amit a barátaidtól is, mivel az edzés előtti fokozók igencsak zsákbamacskák, mivel mindenki máshogyan reagál a benne lévő stimulánsokra, mindenekelőtt a koffeinre.
A barátod pedig ne is akarja erre fogni a fejlődését, mivel ezek a termékek elsősorban az edzés hatékonyságát növelhetik(aminek -ha becsületesen edzel- amúgy is maxon kéne lennie), egy kis pluszt adhatnak a bedurranáshoz, meg kedvet az edzéshez, de fejlődni nem ettől fogsz jobban.
Saját vélemény: rengeteg edzés előtti NO-fokozót kipróbáltam már,többek között a Hot Blood-ot és a Superpump-ot is. Soha nem éreztem semmit,vagy ha igen,az is inkább a placebo-hatásnak tudható be.
De még ha feltételezzük,hogy csak én vagyok immúnis a hatásukra,és téged esetleg megpörgetnének (leginkább a koffein- és taurin-tartalmuk miatt),akkor sem hiszem,hogy megérné havi 6-7000 Ft-ot szánni rájuk. Ezektől ugyan nem leszel izmosabb,max. nagyon minimális tényezőt játszhatnak a fejlődésedben,ahhoz képest pedig nem érik meg a pénzüket.
Ha van felesleges zséd,inkább a szilárd kaja minőségét és mennyiségét pöccintsd fel. Pl. mi nálad a tiszta kaja?
A tiszta kaja nállam :
Fehérje : Csirkemell,marhahús,hal
Szénhidrát : Főtt burgonya,Rizs
Zsírok : kapszulából és kókuszzsíból viszem be
Ez mellé megy :
100% Whey Protein professional + VitarGO
Multi Pro Plus multivitamin
Ha nem prögetővel ? Akkor mivel dobhatnám fel az edzést ? És mivel érhetnék el még jobb fejlődést ? Az aminosav inkább szálkásításnál tölti be a szerepét.
Egyéb javaslat ?
Ok,és mi van a mennyiséggel?
Megvan a 2 g fehérje/tskg? Akár azt is lehet feljebb vinni egyébként.
Ha a kaja mennyiségileg és minőségileg is 100%-os,és az edzés is optimális mind a kivitelezést,mint a terhelést tekintve,akkor igazából naturál szinten nem nagyon tudod ezt fokozni szerintem. Vagy legalábbis nem gazdaságosan.
2.5 x tskg fehérje és 4x tskg CH !
Az edzés is 100%-osan rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!