Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fél éve edzek, de semmi?

Fél éve edzek, de semmi?

Figyelt kérdés
kb. 6 hónapja kezdtem el edzeni (itthon) és eddig nem látszik nagyon (has és bicepsz, tricepsz). Ebből has látszik már, de a többi nem igen "nől". Az arányaim eléggé gyengék, 182 cm és 60 kg. Ez lehet a baj?

2014. márc. 16. 10:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hallod, már mindennel próbálkoztam.. zsíróskenyértől kezdve.!
2014. márc. 16. 21:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Volt aki nemrég linkelt egy cikket facebookról, ott is arról volt szó, hogy vannak nehezen hízó egyének, de olyan nincs hogy nem bírsz hízni. Lehet hogy felkell menni 10g/tskg ch-ra de valamikor megkell indulnia a hízásnak. Az más kérdés hogy ki bír annyit enni.
2014. márc. 16. 21:38
 13/14 anonim ***** válasza:

"Fél éve edzek, de semmi?"

1. megfelelo az edzes intenzitasa?

pl bicepsznel gyakorlat, fel perc piheno, gyakorlat, fel perc piheno es igy tovabb. En is volt hogy otthon edzettem, csinaltam egy sorozatot, majd valaki irt neten es azon vettem eszre magam hogy fel ora eltelt. Figyelned kell hogy egy teljes test edzes ne legyen tobb 1-1.5 oranal. Mert ha tovabb tart, akkor az azt jelenti hogy nem edzettel eleg kemenyen.

2. Mivel csak ezeket emlitetted: has, bicepsz, tricepsz. Teljes testre kell edzeni, nem csak erre a haromra. Ott van meg a mell, hat, vall, vadli, lab. Ha csak egy sima kezi sulyzod van, azzal is sokat tudsz fejlodni (eleinte legalabbis)

3. Megfelelo pihenes rendben van? Napi 8 ora alvas.

4. Etrend rendbe van?

Szedsz barmi fele vitaminokat? (C vitamin, multivitamin)

[link]

Itt szamold ki hogy mibol mennyire van szukseged. Ha 2 het utan semmit se nottel, akkor kezdd el novelni a mennyisegeket.

2014. márc. 17. 12:49
 14/14 A kérdező kommentje:
Ahha.... hát próbálkozok mindennel, de sokan zöld jumbot mondják...vélemény?
2014. márc. 17. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!