Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » És most akkor hogyan tömegelje...

És most akkor hogyan tömegeljek narancsbőrmentesen? 28/L

Figyelt kérdés

Sikeresen költözés miatt egy hónapig se edzés se kaja , jó ha egy nap egyszer ettem, fogytam is nem kérdés, de a narancsbőröm teljesen eltűnt , mondjuk csak a fenekemen volt kevés ... nagyon nem szeretném, ha újra visszajönne, mert sokat küzdöttem, hogy eltűnjön a combomról is .

Szóval az ok, hogy semmi szenny kaja és nem féltem magam, egy -két hónap összeszedem magam, de mi az, amit tanácsoltok, hogy egyáltalán még csak itthon se legyen a szekrényben hűtőben ? tudom no cukor, de mégis milyen kajákat kerüljek még ?

2014. márc. 15. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt én is szeretném tudni, mert alapból vékony vagyok, ha minimális zsírréteget sikerül felszednem az is narancsbőrös.. Nagyon leszálkásodni meg nem szeretnék, mert a mellbőségem is minuszos lesz.. Remélem idetéved valaki, aki tudja a választ..
2014. márc. 16. 10:19
 2/5 anonim válasza:
tömegelésnél egy kis zsírosodás nem lehet katasztrofa ,utána egy kis diétával le lehet adni,minden étkezésnél legyen szénhidrát és naponta 2-3 gramm/testsúlykilogramm fehérje is jól jön ehhez. naponta többszöri kajálás ,zöldségekkel csak ovatosan és mehet egy kis kardió edzés is. kb.ennyi jutott eszembe ami hasznos lehet tömegelésnél.
2014. márc. 16. 14:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Nekem nem is katasztrófa a kis zsír, de valahogy a narancsbőr igen!:(

Azt tudom, hogy a szenny kajától van, meg Ok kevés mozgás , kevés víz fogyasztás, de a voksot az étkezésre teszem mégis!

Szóval tényleg nehéz ez így, hogy mik azok amiket abszolút NE együnk?

2014. márc. 16. 16:49
 4/5 anonim válasza:
végülis tömegnövelésnél nincs olyan nagy szigor,ha rendesen edzel és nem mekDonáldot eszel akkor nem lehet nagy baj.mit edzel,hogy edzel? cukrot persze lehet mellözni, az egyszerű szénhidrátok fajtáit(péksütik,lisztes,cukros mizériák) Milyen kajára érted azt hogy otthon sem lehet belőle?
2014. márc. 16. 20:08
 5/5 A kérdező kommentje:

Én súlyzós edzést végzek heti 3 szor. Lassan egy éve, nehezen indultam meg a fejlődésbe, de pár hónap után jöttek a kilók és a narancsbőr is:@

A kérdés az, hogy rizs, csirke, pulyka, hal, teljes kiörlésű tészta/kenyér, néha krumplin , zöldségek, kívül mit lehet még narancsbőrmentesen enni?

2014. márc. 16. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!