SZÁLKÁSÍTSAK VAGY TÖMEGELJEK MÉG?
Üvd! Több hónapja tömegelek de mostanában nem tudtam normálisan edzeni+szarul kajáltam és ezért kicsit bezsírosodtam. Tömegeljek tovább vagy inkább szálkásítsak le és utána tiszta kajálással tömegeljek?
A választ előre is köszönöm!
Egyénfüggő a dolog. Mit jelent a "kicsit bezsírosodtam"? Ha alapból szálkás ektomorf vagy,akinek már 10-12% is bezsírosodás,akkor tömegelj még. Ha viszont 20% környékén vagy,akkor szálkásíts.
Egyébként nekem nem vált be ez a sokak által követett tömegelés-szálkásítás ritmus,legalábbis a hagyományos értelemben véve. Tömegelésnél behíztam,szálkásításnál leadtam az izmot is. Persze koksszal könnyű megtartani az izmot szálkásításnál is,de naturálban szinte lehetetlen.
Szóval ha hozzám hasonló probléma áll fenn nálad is,akkor inkább vidd lejjebb a ch-t,és "lassú víz partot"-mos módszerrel kerüld el,hogy túlságosan bezsírosodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!