Tömegeljek előbb vagy fogyózzak?
Sziasztok.Pár hónapja kezdtem el terembe járni(súlyzós edzés,heti 4 nap) és eljutottam arra a pontra hogy szeretnék rendelni valamiféle terméket.Jelen pillanatban 70 kg vagyok és szerintem túlzottan zsíros.Nem tudom eldönteni hogy vegyek most egy tömegnövelőt és miután elfogy kezdjek fogyózni vagy most adjam le a felesleget(szerintem 5-10 kg) és ha megvagyok elégedve magammal kezdjek el tömegelni. Emelet tudtok ajánlani valami jó diétát és valamiféle terméket ami elősegíti a fogyást/zsírégetést a diéta mellet?
Kép: [link]
Mindegy, milyen magas vagy. Nem a számokat kell nézni, hanem a tükröt. Bár jobb lenne, ha többet látnánk.
Nagyobb izomtömeggel könnyebb szálkásítani is. Szerintem Te pont a határon vagy. Innen már el lehetne kezdeni szálkásítani. De nyugodtan belefér még a tömegelés is.
Ha tudsz aránylag tisztán tömegelni, akkor menjen még, ha nem, akkor próbálj szálkásítani és nézd, hogyan változik a testkompozíciód.
Rakj föl egy képet, amin látszol totálban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!