Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Napi félóra/egyóra otthoni...

Napi félóra/egyóra otthoni sulyzózás 3kg-mal?

Figyelt kérdés
18éves fiu vagyok,alacsonyabb és vékony.mindig is akartam itthon súlyzózni,és most arra jutottam hogy elkezdem.minden nap félóra/egyóra sulyzózás 3kg egykezes sulyzóval szeretnék külömböző gyakorlatokat csinálni!!nyáron kondigépeket is befogok iktatni.de nem fogok fehérjét szedni,de nagyon oda fogok figyelni az étkezésre!szerintetek mennyi idő mulva lesz látvány?vagy nem is lesz? Szivesen meghallgatnák pár jó kezdő tippeket vagy valamilyen edzés tervet!köszönöm.

#Sulyzózás.kondi.otthon.
2014. márc. 14. 19:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem is eloszor olvasd el a Sarga kapszula konyvet. (ingyen le lehet tolteni body.builder.hu/sargakapszula.htm4 )

A 3x30 viszont nem jo.

Vegyel ilyen 10-12 kilos allithato sulyzot.

Eloszor csinalj 12 ismetlest mondjuk 8 kiloval, 10 ismetlest 10 kiloval, 8 ismetlest 12 kiloval. (nyilvan gyakorlatonkent valtozik a suly)

2014. márc. 15. 02:54
 12/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.de ezt a street workout-ot hogy kezdjem el?
2014. márc. 15. 08:22
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha street workoutozni akarsz, akkor javaslom a Fegyencedzést kezdésnek. Ad egy kezdő erőnlétet a gyakorlatokhoz. Ha később még szeretnél figurákat csinálni, akkor javaslom a könyv 2. részét, a Madbarz nevű oldalt, valamint az ország hivatalos Facebook oldalát: [link] bár ez utóbbi kicsit silány minőségű-hozzáteszem: nem az adminok hibájából.
2014. márc. 15. 10:09
 14/19 A kérdező kommentje:
Kösz
2014. márc. 15. 13:25
 15/19 anonim válasza:
Nem kötekedésből, de miért nem akarsz fehérjeturmixot inni?
2014. márc. 16. 16:16
 16/19 anonim ***** válasza:
ennek fehérjeturmix, akinek a 10 kg is sok 18 évesen?
2014. márc. 16. 16:21
 17/19 A kérdező kommentje:
Mi bajom lehet a fehérjeturmixtol?
2014. márc. 16. 20:49
 18/19 A kérdező kommentje:
Kinek sok az a 10kg,te retardált csíra.....Azért kérdeztem az elején hogy nem sok az a 10kg,mert akkor még úgy akartam csinálni hogy 3x30.-.-
2014. márc. 16. 21:00
 19/19 anonim válasza:

Figyelj...

Olvass utána a dolgoknak. Tölts el pár napot azzal, hogy olvasol erről a sportról, a táplálkozásról, a helyes edzésről, és a táplálékkiegészítőkről. Nagyon sok mindent le kellene ide írni, hogy megértsd az egészet.

Az edzéshez csak annyit szeretnék, hozzáfűzni, hogy ha teheted menj el egy konditerembe, vegyél egy bérletet és fizess egy személyi edzőnek mert ez az "otthon emelgetem a 3 kilós súlyzót" ez nem jó. Nem csak karra kell edzeni, hanem hasra, lábra, mellre, hátra, szóval az egész testet edzeni kell. Viszont ha nincs otthon konditermed akkor csak terembe tudod megedzeni az egész tested.

Úgyhogy jó dolog, hogy szeretnéd elkezdeni ezt a sportot, csak olvass előtte sokat mert ez így nem fog menni.

2014. márc. 16. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!