Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Biotech, scitec kreatin?

Biotech, scitec kreatin?

Figyelt kérdés
miben kulonbozik a ket kreatin? mert a scitece 1500al dragabb miert?tobbet tud? ti melyiket vennetek? nagyon felvizesit egy 500grammos kura?

#kreatin #biotech. scitec
2014. márc. 13. 19:24
1 2
 1/11 dirtboy ***** válasza:
nem ártana ha meg neveznéd a két terméket hogy tudjuk mégis milyen fajta kreatinról is van szó.
2014. márc. 13. 19:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Egyik se. Mint a kettő lehúzás. Nem tudom melyik kreatinokat nézted, de szerintem fele annyiért egy kilót adok neked, és életed végéig szedheted.
2014. márc. 13. 19:27
 3/11 A kérdező kommentje:
bocsanat:) creatine monohydrate (biotech), 100% creatine (monohydrate, scitec) szoval semmit nem hasznalnak vagy nem ertem :)
2014. márc. 13. 19:39
 4/11 dirtboy ***** válasza:

ha monohidrát akkor mindegy melyik,egyforma

egyébként monohidrát mind a két márkánál drága,találsz olcsóbban is

2014. márc. 13. 19:49
 5/11 anonim ***** válasza:
3-4000,-ft/kg. Egyik márkának sem fizetnél ennél többet egy forinttal sem.
2014. márc. 13. 19:50
 6/11 A kérdező kommentje:
rendben van , viszont en nem vagyok benneolyanba hogy eloreutalasos fizetes pl myprotein. ha ilyen arba lenne olyan feltetellel jogy utanfizetessel akkor oke , de en nem szeretem az ilyeneket :/
2014. márc. 13. 20:12
 7/11 tap bela ***** válasza:
5.990Ft 2 kg mikronizált creatin monohydrát por verzió.
2014. márc. 13. 20:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Mindkettő jó, igaz, hogy egy kicsit drágák, de azért egyik gyártó se gyárt rossz termékeket.
2014. márc. 14. 01:27
 9/11 tap bela ***** válasza:

Hogy lehet ekkora "barommságot" írni!!!!!!!! A creatint és még sok mindent sem GYÁRT sem a scites meg a biotech sem.

Megveszik a gyáraktól attól a pár gyár valamelyikétől akik a világban léteznek...... aztán fogják ezeket a nagy 50-100kg-os zsákokat és 500g-os 300g-os 1000g-os kisebb kiszerelésbe csomagoltatják!!!!! CSOMAGOLTATJÁK, bérmunkában olyan élélmiszert csomagoloknál, akiknek meg vannak erre a gépük és a munkaerejük.

Tehát amikor te creatin monohydrátot veszel akkor lehet, hogy ugyan azt kapod amikor yxc márkájú, vagy zzz márkájút vennéd.

Döbbentes, hogy 2014-ben még mindig ott tartunk, hogy ezt az igen egyszerű dolgot, újra és újra magyarázni kellene.

"Felvizesít""" ez meg másik akkora ......á nem is válaszolok. Értelmetlen.

2014. márc. 14. 05:23
 10/11 anonim ***** válasza:

tap bela mit vársz, amikor itthon úgy be van harangozva ez a két márka? Főleg, a bodybuilder.hu-n, ahol bunny mindenkire rábeszél mindenféle szart.

Myproteines amúgy jó áron van, 1 kg 4000 Ft.

2014. márc. 14. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!