A kreatin, pontosabban a Biotech féle Creator kapszula okozhat hajhullást?
Május 24óta szedem, a dobozon úgy volt edzés előtt 2, pihenőnapon reggel 2. Így is szedtem, nem léptem túl az adagot! Az edzőm azt mondta nem is kell kevesebb se több se!
Kb. Néhány hete észrevettem hogy hullik a hajam, de elég sok, több mint amúgy! Nem tudtam mi baja lehet, vettem mindenféle hajhullás elleni vackot, de semmi! Erre ma reggel eszembe jutott hogy lehet a kreatin? Rákerestem neten, egy cikk írt erről!
Rögtön abba is hagytam ezennel...de tényleg okozhatja ez vagy keressek fel orvost?
24éves nő
Legszarabb kreatin termék amúgy..., főleg kapszulàban !
Ilyenről még nem hallottam, de az orvos azt fogja mondani , hogy 100% -ra ezektől van, meg a többi táplálékkiegészítőktől.
Edzőtársamnak fájt a tüdeje múlt héten, elment orvoshoz és azt mondta neki, hogy a fehérjeportól van !
Orvosok nagyon ellene vannak...
Én most abbahagytam, megnézem mi lesz most! Inkább akkor ne legyen olyan gyors izmosodás, de legyen dús hajam! Mégis csak nő vagyok!
Lehet hogy nem véletlen hogy nem preferálják a dokik ezeket a kiegészítőket, nem?
Az anabolikus szerek hajhullást okoznak !
Anabolikus szerek = szteroidok !
A kreatin nem szteroid, hanem táplálékkiegészítő.
Nyugi biztos nem ettől van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!